KAKAV BLAM! PEVAČICA MISLILA DA JE SAŠA POPOVIĆ NA NOVČANICI OD 100 DINARA: Bitniji je od Nikole Tesle?!
Foto: Printscreen

ŠOK

KAKAV BLAM! PEVAČICA MISLILA DA JE SAŠA POPOVIĆ NA NOVČANICI OD 100 DINARA: Bitniji je od Nikole Tesle?!

Cipka odvalila pa ostala živa

Objavljeno:

Da je Saša Popović i te kako važan u životima brojnih neafirmisanih pevača, kojima daje neverovatan medijski prostor u muzičkom talent šou-programu "Zvezde Granda", kao i u drugim emisijama vezanim za ovu produkciju, to je poznato svima, ali nekima od njih je, po svemu sudeći, bitniji čak i od Nikole Tesle.

Naime, Aleksandra Tadić Cipka, pevačica koja se izborila za svoje mesto na estradi učešćem u spomenutom TV formatu, gde je prošle godine bila pod mentorstvom Viki Miljković, iznenadila je sve kada je pristupila testu znanja "Hit Informera".

foto: Printscreen

Na pitanje čiji se lik nalazi na novčanici od 100 dinara, Aleksandra je odgovorila:

- Mislim da je Saša Popović na 100 dinara. Ako nije, onda je prava šteta. On treba da bude na toj novčanici jer je car šou-biznisa.

Podsetimo, na spornoj novčanici nalazi se lik Nikole Tesle, srpskog pronalazača, inženjera elektrotehnike i mašinstva, najpoznatijeg po svom doprinosu u projektovanju modernog sistema napajanja naizmeničnom strujom. Pored više od 700 patenata, Tesla je upamćen i kao jedini Srbin po kom je nazvana jedna međunarodna jedinica mere, i to za gustinu magnetnog fluksa ili jačinu magnetnog polja - tesla.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.