OVO JE RUSKA LEPOTICA KOJU JE BIKOVIĆ DOVEO U HOTEL BEOGRAD: Da li znate šta su TAMO RADILI?
Miloš Biković i Dijana Požarska, Foto: Printscreen

snima se

OVO JE RUSKA LEPOTICA KOJU JE BIKOVIĆ DOVEO U HOTEL BEOGRAD: Da li znate šta su TAMO RADILI?

Snimamo ruski film koji se dešava u Srbiji i Beogradu i lokacija ima glavni kontekst i ulogu

Objavljeno: 15:26h

Rusko-srpski film i mini serija “Hotel Beograd” snima se u Beogradu. Jedna od lokacija na kojoj su postavljene scene je i Stari dvor. Član Gradskog veća Dragomir Petronijević razgovarao je sa glumcem i producentom Milošem Bikovićem o snimanju ovog projekta, koji ima veliki značaj za srpsku prestonicu. Petronijević je istakao da je projetak veoma značajan za glavni grad, jer pruža drugačiji način promocije prestonice.

Hvala Bikoviću na ideji da ovako nešto napravi u našem gradu i da Beograd i Srbiju promoviše kroz umetnost. Beograd će biti prikazan onakav kakav jeste – jedan od najlepših i najzanimljivijih gradova u ovom delu Evrope. Gledaoci će moći da vide da je Beograd bezbedan grad, s bogatim kulturnm nasleđem, sa posebnom magijom i lepim provodom, jer znamo da je naš glavni grad jednistven po tome što je budan 24 sata! – naveo je on.

Biković je rekao da je film ušao u završnu fazu snimanja. Može se očekivati krajem sledeće godine u bioskopima. – Franšizu, koja ima armiju svojih obožavalaca ne samo u Rusiji i zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza, već širom sveta u čak 20 država, uspeli smo da dovedemo i u Beograd. Tako da ono što već postoji, a to je poznata ruska serija “Kuhinja”, sa nastavcima serija “Hotel Eleon” i “Hotel Grand”, dobija nastavak “Hotel Beograd” – rekao je glumac.

On je dodao da je projekat rusko-srpski ne samo idejno i finansijski, nego i u podeli uloga. Naglasio je da je glavna njegova ideja i želja bila da ruska franšiza dođe u Beograd da bi promovisala veliki potencijal Srbije.

Snimamo ruski film koji se dešava u Srbiji i Beogradu i lokacija ima glavni kontekst i ulogu. Ruskim glumcima se Beograd veoma dopada. Svi žele posle prvog dolaska da se vrate i ponovo ga posete – rekao je on.

Film, a zatim i mini serija od tri epizode koja će biti napravljena naknadno, snima se na više lokacija u Beogradu. Stari dvor je jedna od njih i u njemu su do sada snimane scene sa scenografijom recepcije i restorana “Hotela Beograd”.

foto: Printscreen

Osim Bikovića u "Hotelu Beograd" glavnu uloge tumači Dijana Požarska, a tu su i srpski glumci Jelisaveta Orašanin, Ljubivoje Bandović, Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović…

Podsećamo, kako je ranije najavljeno, snimanje bi trebalo da bude završeno krajem oktobra, a sledeće godine se očekuje premijera u bioskopu i prikazivanje na kanalu Superstar TV.

BONUS VIDEO:

BOLJE KORISTI JEZIK NEGO PRSTE! Palaca po mobilnom kosmičkom brzinom i nikada ne greši! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Beoinfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.