ĐOKOVIĆ U FILMU O NIKOLI TESLI: Mislim da on on to želi!
Novak Đoković bi mogao da dobije ulogu u filmu o Nikoli Tesli, Foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Pregovara o tome

ĐOKOVIĆ U FILMU O NIKOLI TESLI: Mislim da on on to želi!

Srpski teniser nikada nije krio koliko se divi velikom naučniku

Objavljeno:

Miloš Biković, koji već neko vreme sprema film o Nikoli Tesli, ima u planu da jednu od uloga dodeli i Novaku Đokoviću.

Od ranije je još poznato koliko se najbolji teniser sveta divi najčuvenijem srpskom naučniku i da mu je on jedan od životnih uzora.

A s obzirom da je reč o možda i dva najpoznatija Srbina na celom svetu, Biković smatra da bi bilo odlično kada bi Novak pristao da se pojavi u filmu i odglumi jednu ulogu.

Miloš Biković bi želeo da se Novak Đoković pojavi u njegovom filmu
Miloš Biković bi želeo da se Novak Đoković pojavi u njegovom filmufoto: Starsport©

- Naučni aspekt Teslinog života je samo jedan razlog koji me je privukao. Taj aspekt govori o njegovom značaju za svetsku baštinu, ali Nikola Tesla je zanimljiv i zbog svojih načela i sistema vrednosti, svojih psiholoških složenosti koje je nosio sa sobom - rekao je Biković, a o ideji da se Novak pojavi o filmskoj priči o čuvenom naučniku, dodao:

- Mi jesmo razgovarali o tome. Možda se desi da odigra neku ulogu, meni bi bilo drago i čast da se jedan takav čovek pojavi u našem projektu. Mislim da bi on to želeo, a da li će se to desiti ili ne, videćemo. Dajte da prvo dođemo do toga da projekat počne da se ostvaruje, a kada zainteresujemo veliki holivudski studio, onda ćemo zainteresovati i velika imena - rekao je Biković u intervjuu za "Blic ženu".

Novak je voli glumu, pa se tako svojevremeno i pojavio u predstavi "Čikaške perverzije", a snimio je bio i nekoliko scena u filmu Silvestera Stalonea "Expendables 3", ali su one kasnije u montaži izbačene iz filma.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.