SVE DEVOJKE U BEOGRADU BI DA ZAVIRE U OVU PRIKOLICU: U njoj se trenutno nalazi NAJPOPULARNIJI GLUMAC
Foto: Espreso

KOJE TAJNE SE KRIJU U NJOJ?

SVE DEVOJKE U BEOGRADU BI DA ZAVIRE U OVU PRIKOLICU: U njoj se trenutno nalazi NAJPOPULARNIJI GLUMAC

U Beogradu je počelo snimanje filma "Hotel Beograd" u režiji Konstantina Statskog i produkciji kuća "Arhangel Studios" (Srbija) i "Yellow, Black and White" (Rusija), koji predstavlja nastavak popularnih ruskih TV serija "Kuhinja" i "Hotel Eleon", a glavne uloge igraju Miloš Biković i Dijana Požarska.

Objavljeno:

Danas ste u centru Beograda mogli da vidite kako izgleda filmski set, a između ostalog videli smo i "popularne prikolice" u kojima obično na setu vreme provode glavni glumci, u ovom slučaju to je Miloš Biković koji je i producent.

Glumac i producent Miloš Biković, koji sa Požarskom igra u seriji "Hotel Eleon", objasnio je da su odlučili da taj projekat osveže i ponude ruskom tržištu nešto novo.

"Rešili smo da snimimo nastavak, film i seriju od tri epizode, čija radnja bi se dešavala u Beogradu kako bismo dodali srpski kolorit, promovisali srpsku kulturu i Srbiju kao turističku destinaciju. Ruska produkcija je rado odgovorila na naš predlog, dobili smo podršku Grada Beograda i MTS-a, i nakon godinu i po dana smo došli do prvog snimajućeg dana", rekao je Biković na današnjoj konferenciji za novinare.

foto: Dado Đilas

On je kazao da je reč o romantičnoj komediji ruskih autora koji su pisali i serije "Kuhinja" i "Hotel Eleon", a igraju Ljubomir Bandović, Miodrag Radonjić (koji je s Bikovićem i producent), Žika Todorović, Jelisaveta Orašanin, Predrag Damjanović, Jakov Jevtović, Boris Dergjaćov.

Biković je otkrio da njegov lik, koji je u seriji "Hotel Eleon" vlasnik hotela u Moskvi, sada vlasnik beogradskog hotela koji mu je poklonila tetka da bi svom razmaženom sestriću stvorila situaciju u kojoj će sazreti.

"On je nezreo, arogantan je, nema odgovoran odnos ni prema novcu ni prema ljudima i od čoveka koji je nesposoban da bilo koga voli izrasta u čoveka koji će se drugačije odnositi prema životu", objasnio je popularni glumac.

Biković je rekao da su ruski scenaristi pre godinu dana boravili u Beogradu kako bi "osetili duh kafane, probali ratluk i saznali zašto kafa, a ne čaj".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.