MILICA PAVLOVIĆ OTKRILA NA KOJE FRAJERE OTKIDA: Kad ih čujem, padam u nesvest!
Milica Pavlović (27) poslednjih nekoliko dana provela je u Crnoj Gori, Foto: Printscreen

Nahvalila i Stefana Živojinovića

MILICA PAVLOVIĆ OTKRILA NA KOJE FRAJERE OTKIDA: Kad ih čujem, padam u nesvest!

Pavlovićeva nakon ljetovanja u Turskoj bila i u Crnoj Gori

Objavljeno:

Milica Pavlović (27) poslednjih nekoliko dana provela je u Crnoj Gori, a pre crnogorskog primorja odmarala je u Turskoj.

Ipak, iako je vrela fotka u bikiniju nastala u Alanji, nisuTurci ti kojima Milica ne može odoleti. Naime, mlada pevačica rekla je da najboljim frajerima smatra Crnogorce, te da nikako ne može da odoleti njihovom naglasku.

? #tb #alanya #turkey

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

- Meni su momci iz Crne Gore među najboljim frajerima. Svi koji me bolje poznaju, znaju da sam slaba na njih i kada ih čujem kako pričaju, kada čujem njihov akcenat, mogu bukvalno da padnem u nesvest. Opasni su oni frajeri, ali pazim se ja - rekla je Milica za beogradske medije.

Rekla je da joj niko nije prišao na bezobrazan ili nekulturan način.

- Ne, ne, niko me nije muvao s tom čuvenom forom: "Đe se kupaš?". Kada to rade, veoma su vaspitani i momci su za primer - objasnila je Milica.

Kako kaže, nije isključeno da će postati i njihova državljanka.

- Možda i postanem njihova državljanka, pošto veoma često nastupam u Crnoj Gori, nije isključeno da ću tražiti njihov pasoš - istakla je Milica.Iako su joj Crnogorci omiljeni, Milica je pre nekoliko dana nahvalila Stefana Živojinovića, rekavši da bi Breni sigurno bila bolja snaja od Aleksandre Prijović.

- Čija god da budem snajka, biću najbolja snajka i najviše će mene voleti. I samo mene - rekla je Milica.Na pitanje da li će Breni biti bolja od Aleksandre, takođe je vrlo samouvereno odgovorila.

- Ja sam rekla čija god snajka da budem biću najbolja i voleće me najviše od svih ostalih snaja koliko nas bude bilo već - prokomentarala je mlada zvezda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.