MILICA PAVLOVIĆ U RATU SA SAŠOM POPOVIĆEM: Napušta GRAND i to zbog Aleksandre Prijović!
Foto: Printscreen

HAOS U GRANDU

MILICA PAVLOVIĆ U RATU SA SAŠOM POPOVIĆEM: Napušta GRAND i to zbog Aleksandre Prijović!

Brenina snajka je krivac?!

Objavljeno:

Nakon skoro osam godina Milica Pavlović i "Grand produkcija", odnosno Saša Popović, navodno će se razići, a sve to zbog Aleksandre Prijović.

Kako prenosi "Srpski telegraf", pukla je tikva između zvezde "Granda" i prvog čoveka ove kuće zbog toga što je Pavlovićeva navodno bila nezadovoljna reklamom za poslednji album.

Prema tvrdnjama izvora ovih dnevnih novina, Milica je nedavno upala kod Saše u kancelariju tražeći raskid ugovora.

foto: Dragana Udovičić

-Milica je pred Novu godinu izdala album "Zauvek", u koji je uložila preko 100.000 evra, a koji se nije zavrteo na tržištu. Ona je sve vreme vršila pritisak na Sašu da joj treba jača reklama i da je neophodno da joj više puštaju pesme kako bi se izborila sa konkurencijom. Međutim, Saša se nije previše obazirao na ove zahteve, osim što je češće pozivao u emisije. Zato je Milica platila reklamu na Pinku, koja se vrtela skoro tri meseca i koja je mnogo koštala - govori navodno dobro obavešten izvor i otkriva kako je Milici pukao film zbog odnosa koji čelnici "Granda" imaju prema njoj.

foto: Printscreen Instagram

- Sve donedavno Milica je ćutala, ali kad je videla pompeznu reklamu za Prijovićkinu novu pesmu, totalno je poludela. Upala je Saši u kancelariju i rekla kako je spremna da otplati dug za dve godine, koliko je ostalo do isteka ugovora, i napusti "Grand". Rekla je i da je ceo slučaj dala advokatima koje je angažovala da raskinu ugovor. Saša je pokušao da joj objasni da u "Grandu" sve gledaju isto i svima daju istu reklamu, na šta je Milica poludela. Rekla mu je da Breninu snajku bukvalno ne skidaju iz emisija i reklamnih blokova, dok nje nema nigde, zbog čega je prinuđena da sve sama promoviše i finansira. Milica je rekla Popoviću da ima sedam dana da se izjasni na koji način želi da raskinu ugovor i da je obavesti - završava izvor.

Milica Pavlović i Saša Popović se nisu oglašavali povodom ovog slučaja, kao ni Prijovićeva, tako da ostaje da sačekamo i njihove izjave.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.