VIDELA SAM JE SAMO PAR DANA PRE UBISTVA: Nada Topčagić otkrila JEZIVE detalje o smrti Jelene Marjanović!
Nada Topčagić i dalje žali za svojom bliskom prijateljicom Jelenom, Foto: Printscreen

bol ne prestaje

VIDELA SAM JE SAMO PAR DANA PRE UBISTVA: Nada Topčagić otkrila JEZIVE detalje o smrti Jelene Marjanović!

Na treću godišnjicu smrti svoje prijateljice, folkerka je ispričala detalje o njihovom poslednjem susretu i o tome koliko joj nedostaje

Objavljeno:

Pevačica Jelena Marjanović monstuozno je ubijena pre tri godine, kada je njeno beživotno telo 2. aprila pronađeno na nasipu u Borči, u kojoj je i živela sa svojim suprugom Zoranom Marjanovićem i ćerkicom Janom. Ni nakon tri godine ubica nije pronađen, a policija je dva puta podizala optužnicu protiv njenog supruga, sumnjajući da je on izvršio zločin.

Nada Topčagić, koleginica i dobra prijateljica ubijene pevačice prisetila se uspomena na nju, ali ističe da je izgubila strpljenje i nadu da će se ubica pronaći, a ona ni u jednom trenutku nije posumnjala da je u pitanju Jelenin suprug Zoran.

foto: Dado Đilas

Tri godine nije pronađen ubica, šta više pričati. Bez reči, bez teksta sam. Mislim da se nikad neće pronaći. Užas jedan, razočarana sam. Uvek se u svim ubistvima uvek porodica ispituje. Nemam sumnju da je to Zoran uradio, to je bio neko ko je nju isto poznavao. To je neka osveta - kaže Nada i ističe da često prolazi kroz Borču:

Suprug se nekada čuje sa Zoranom, baš nam nedostaje. Često idem preko Borče u Banovce, uvek se setim Jece i kažem: "Bože Jeco, nikad ovde nećeš proći". To je tužno, jadno i čemerno. Uvek se pitam, da nju neko ubije tako monstruozno.

foto: PRIVATNA ARHIVA

Nada napominje da nisu tačni navodi medija da je Jelena imala bilo kakve afere, već da je bila posvećena porodici i poslu. Topčagićeva je rekla i da bi nekada volela da sanja svoju prijateljicu, ali da joj to do sada nije pošlo za rukom.

Onda kad čujem da je imala nekog... Ma, koga je ona imala?! Da je imala nekog ona bi bila sa džipovima, bila bi silikonka! Ona je imala teret na sebi, kakva švaleracija?! Oblačila se skromno. Ona je bila na relaciji kuća, vrtić, kuhinja, pevanje u studiju - ispričala je Topčagićeva za Pink.rs i dodala:

foto: Printscreen

Toliko bih volela da je sanjam, da mi kaže šta joj se desilo. Kako ne može da dođe u san da mi kaže ko joj je to uradio?! Ostao je taj duet, otpevano sve. Bože me oprosti, kao Šaban i Zorica, to se desilo sa Šabanom, pesma je završena i gotova, i moj glas i njen glas - rekla je Nada.

Folkerka je opisala i poslednji susret sa svojom prijateljicom, koji se dogodio samo nekoliko dana pre tragedije koja je zadesila porodicu Marjanović, ističući da vreme nije zalečilo bol koji oseća prema Jeleni.

foto: Printscreen / Facebook

Moj zadnji susret sa njom je bio 7-8 dana pre ubistva, išli smo na more. Čuli smo se oko te pesme i rekla mi je da sam super pevala u jednoj emisiji, rekla mi je da odlično izgledam. Tada mi je rekla da je mrtva umorna i smorena. To je bilo samo tri dana pre nego što će se to desiti. Kada su mi javili da je nestala, nisam verovala, mislila sam su to uradili zbog reklame - objašnjava Nada i dodaje:

Jako mi nedostaje, maltene kao ćerka da mi je bila. Od toga da se uhvati ubica nema ništa.

foto: dragan kadić

Sutra se navršava tri godine od ubistva, a Nada nam je rekla da će posetiti grob svoje ubijene prijateljice i koleginice i da će tamo najverovatnije biti i njena ćerkica Jana.

Bonus video

SNEŽANA JE OVU PESMU PEVALA NA UVCE ČKALJI I PAVLU VUISIĆU: Sad je Đurišićka s njim snimila novi spot za KALUĐERA i rasturila!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.