PUTIN NAREDIO: RUSIJA PRIZNAJE KOSOVO! Posle Vučićeve izjave o Krimu Vladimir je pozvao Tačija i saopštio mu odluku
Vladimir Putin i Hašim Tači, Foto: Facebook/Hašim Tači

IZNERVIRAO SE

PUTIN NAREDIO: RUSIJA PRIZNAJE KOSOVO! Posle Vučićeve izjave o Krimu Vladimir je pozvao Tačija i saopštio mu odluku

Otkud sad ovo?

Objavljeno: 13:59h

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin izdao je naređenje da Rusija odmah prizna nezavisnost Kosova i to posle reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Krimu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao se na situaciju sa Kosovom, objašnjavajući zašto Beograd ne može da prizna Krim kao deo Rusije.

„Ako bismo mi to uradili danas, mogli bi da naprave analogiju sa Kosovom. Rekli bi da je po istom principu i Kosovo nezavisno, i da mi više nemamo prava da se borimo za njega. Smatram da svaki normalan čovek i u Rusiji i u drugoj državi to razume“, rekao je Vučić televiziji „Rusija 24“.

Srpski lider je nekoliko puta naglasio da odnosi Moskve i Beograda ostaju dobri, da Srbija neće da podrži antiruske sankcije i da je taj stav nepromenjen.

„Recite mi da li Rusija ima boljeg prijatelja koji u najtežim uslovima čuva svoje prijateljstvo i ljubav prema Rusiji i ruskom narodu. Recite mi koja je to država i gde se nalazi?“, dodao je Vučić.

Na ove reči reagovao je Vladimir Vladimirovič Putin i izdao naredbu vladi da Moskva odmah prizna nezavisno Kosovo i pozvao je Hašima Tačija da mu to saopšti.

Da li je ovakva odluka plod Vučićeve izjave ili novca albanskih lobista ostaje da se vidi...

Ova vest je izmišljena! Razlog? Danas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.