UMRLA NAJLEPŠA BONDOVA DEVOJKA: Njenu karijeru obeležila je JEDNA ODLUKA
Foto: Printscreen/youtube

TUGA!

UMRLA NAJLEPŠA BONDOVA DEVOJKA: Njenu karijeru obeležila je JEDNA ODLUKA

Tania je sa 16 godina počela da gradi manekensku karijeru koja joj je otvorila put do glumačkih voda

Objavljeno:

Glumica Tania Malet preminula je u 78. godini, objavljeno je na službenom Tviter profilu posvećenom filmovima o Džems Bondu. "Rastužila nas je vest da je preminula Tania Malet koja je glumila Tili Masterson u Goldfingeru. U mislima smo uz njenu porodicu i prijatelje u ovim teškim trenucima", stoji u objavi.

Tania je sa 16 godina počela da gradi manekensku karijeru koja joj je otvorila put do glumačkih voda, nakon čega je postala jedna od najpoznatih britanskih lepotica s kraja pedesetih i početka šezdesetih godina prošlog veka.

foto: Printscreen/youtube

Prva uloga koju je dobila bila je upravo ona po kojoj je ostala i najzapamćenija - uloga Bondove devojke u nastavku "Goldfinger" u kojem Agenta 007 igra Šon Koneri. Nakon toga se povukla iz filmske industrije te se vratila manekenstvu koje joj se više sviđalo. "Snimanje je bilo zanimljivo, ali mi je uvijek bilo draže da radim u studiju s fotografom i asistentom. Ograničenja koja su nam postavljena tokom snimanja filma su me izluđivala. Nisam smela da jašem da ne bih pala i povredila se, a nije mi bilo dozvoljeno ni putovanje u inostranstvo. Ne bih mogla tako da živim celog života", rekla je svojedobno zvijezda.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.