AKO VAS MUČE BOLOVI U VRATU I KIČMI: Ovi saveti mogu da vam budu od pomoći!
Rešite se bolova u vratu i kičmi, Foto: Profimedia

Sjajan predlog

AKO VAS MUČE BOLOVI U VRATU I KIČMI: Ovi saveti mogu da vam budu od pomoći!

. Ovo je jedina terapija bola za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja ne koristi upotrebu lekova, a deluje sistemski na organizam

Objavljeno:

Vazdušno dekompresioni sitem je najnovija metoda u lečenju bolova. Vazdušno Dekompresioni Sistem je jedini sistem koji postiže dekompresiju kičmenog stuba i pomaže u oslobađanju opterećenja ovog dela tela. Naša kičma je pod konstantnim gravitacionim pritiskom, od trenutka kada počnemo da hodamo. Zbog toga, tokom vremena, pritisak na osetljiva nervna vlakna, dovodi po pojave bola. VDS pomoću vazdušnih komora, nežno rasteže trup, umanjujući uticaj gravitacije i pritisak, koji izaziva bol. VDS povećava međupršljenski prostor, oslobađa od pritiska, i umanjuje bol. Ovo je jedina terapija bola za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja ne koristi upotrebu lekova, a deluje sistemski na organizam.

Imate probleme i bolove u vratu? Vratna kragna je veoma laka i jednostavna za upotrebu, pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom dizajnu.

Kod nje su sva podešavanja su manuelna. Postoje dva simetrična podešivača sa prednje strane, i jedan pozadi. Možete očekivati efekat izvlačenja pomoću manuelnog podešavanja. Njena cena je snižena na 4200 rsd, možete je OVDE odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

SpineMAX C1 – Kragna za vrat
SpineMAX C1 – Kragna za vrat foto: Promo

Vratna kragna sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma je laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Karakteristike vratne kragne sa dekompresionim sistemom:

– Opušta napete mišiće, ukleštene nerve, bol u vratu i glavobolju. – Lečenje osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanje vrata i diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom. – Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije.

OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 8400 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

SpineMAX CD5 – Dekompresiona kragna za vrat
SpineMAX CD5 – Dekompresiona kragna za vrat foto: Promo
SpineMAX CD5 – Dekompresiona kragna za vrat
SpineMAX CD5 – Dekompresiona kragna za vrat foto: Promo

Imate bolove u zglobovima? Nova vrsta fizioterapije totalno različita od stare prakse steznika za zglobove, ili grejača zglobova. Masažer za zglobove efikasno ublažava bol u kolenu, ramenu i laktu. Nov koncept medicinskog tretmana mišića zgloba, prodirući termalnom energijom, preko toplote od svetlosti dioda i infrared svetlosti, duboko u zonu kolena/ramena/lakta, koja može vrlo brzo da ublaži bol u mišićima. Moćne infrared diode (700~50000nm), efektno prodiru, pomoću generisane termalne energije, duboko u zonu kolena/ramena/lakta i ublažuju bol. Visoko koncentrovano srebro sa visokom provodljivošću toplote, može brzo da propusti termalnu energiju u koleno/rame/lakat.

Opremljen kontrolom i memorijom temperature, na uređaju može da podesi temperatura između 40-60 stepeni C. OVDE ga odmah poručite, po ceni od 6700 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

SpineMAX JC1 – Masažer za zglobove
SpineMAX JC1 – Masažer za zglobove foto: Promo
SpineMAX JC1 – Masažer za zglobove
SpineMAX JC1 – Masažer za zglobove foto: Promo

Za bolove u leđima postoji revolucionarno rešenje! Nova vrsta fizioterapije za leđa je masažer za lumbalni deo leđa, koji efikasno ublažva bol. Masažer ima infrared svetlo i terapiju toplotom. Poseduje podešavanje nivoa temperature (nisko / srednje / visoko ). Takođe sadrži i vibracionu masažu (3,000 RPM) i elektromagnetni čip. Udoban je, ergonomski dizajniran prema krivini kičme. Uključuje se u utičnicu od 220V i adapter od 6V u uređaj. Cena masažera je 7600 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

SpineMAX LM2 – Masažer za lumbalni deo leđa
SpineMAX LM2 – Masažer za lumbalni deo leđa foto: Promo
SpineMAX LM2 – Masažer za lumbalni deo leđa
SpineMAX LM2 – Masažer za lumbalni deo leđa foto: Promo

Vazdušni pojas je američki patentirani uređaj dizajniran da lagano podigne torzo pomoću vertikalnih vazdušnih stubova. On je lagan i jednostavan za upotrebu, nudi visok stepen pokretljivosti i stabilizacije leđa u cilju olakšavanja bola i sprečavanja povreda. Može da se nosi ispod odeće čime omogućuje obavljanje svakodnevnih aktivnosti kao što su vožnja, šetnja i stajanje tokom dužeg vremenskog perioda. Kada se vazdušni pojas nosi između donjeg dela grudnog koša i gornjeg dela bedra (karlični greben), deluje tako što obezbeđuje istezanje, čime smanjuje pritisak u lumbalnom delu kičme. Vertikalne vazdušne komore stvaraju podršku, obezbeđujući smanjenje pritiska u lumbalnom delu kičme i uspešno eliminišući bol koji se zrakasto širi u donjem delu leđa. Povećanje međupršljenskog prostora omogućava da se međupršljenski disk vrati u svoj prirodni položaj. OVDE možete poručiti dupli dekompresioni pojas za leđa, po ceni od 9900 rsd, ili pozviom na broj telefona 011/4420-502.

SpineMAX LD2 – Dekompresioni pojas za leđa
SpineMAX LD2 – Dekompresioni pojas za leđa foto: Promo

* Akcijske cene traju, dok traju zalihe. Garancija je godinu dana.

Još fenomenalnih stvari, veoma efikasnih, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.