NAJAVILA JE DA SE RAZVODI!  Andreana Čekić: Sada mogu da ga MUVAJU, ne interesuje me!
Folk pevačica Andreana Čekić ima poprilično uspešan period iza sebe, Foto: Instagram

otkriva

NAJAVILA JE DA SE RAZVODI! Andreana Čekić: Sada mogu da ga MUVAJU, ne interesuje me!

Zvezda "Granda" je progovorila o nekim aktuelnim temama

Objavljeno:

Folk pevačica Andreana Čekić ima poprilično uspešan period iza sebe kada je muzička karijera u pitanju. Za to je pre svega zaslužna pesma "Cipele" koja je već nekoliko meseci jedna od najtraženijih pesama i u regionu i u dijaspori, i to kako u klubovima tako i na mnogim privatnim veseljima.

Ipak, dok ovoj zvezdi "Granda" sve ide savršeno u poslu, na ljubavnom planu joj ne cvetaju ruže jer je nedavno najavila da se razvodi od supruga Ivana Miladinovića. Na početku intervjua sa njom za portal Espreso.co.rs smo je upitali da li se i formalno razvela.

foto: Dragana Udovičić

– Ne, još se nisam razvela. Ovih dana ćemo to obaviti. Ne žuri nam se.

Jesi li spremna za novu ljubav?

– Jesam, apsolutno!

Kako si uspela da sačuvaš poslovnu saradnju sa Ivanom i posle kraha vašeg braka?

– Valjda što smo mi pre veze i braka bili u poslu. Realno, navikli smo da budemo ekipa i on, pošto je šef benda, jako dobro vodi tu priču, to organizuje jako dobro i voli to da radi i sve dok to tako ide, ne vidim razlog da to promenimo.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Je li se dešava da na nastupima on muva neku devojku ili da njega muvaju? Osetiš li tada neku emociju prema njemu ili možda ljubomoru? Je li bi te uzdrmalo da ga sada vidiš sa nekom drugom?

– Pa, bilo je to ranije kada ga neka gleda i ja gledam da li on nju gleda, ali iskreno sada me to i ne interesuje. Sada mogu i da se gledaju. Sada me ne bi ništa uzdrmalo, ali moram da napomenem da je on jako posvećen poslu kada je na nastupima i čak nije uopšte u tom fazonu, ali mu ne bih zamerila niti bi smetalo da se muva sa drugim devojkama.

Da li se kaješ što si bila u braku sa Ivanom?

– Svako je sa partnerom kakvog zaslužuje. Ja se ne kajem što sam bila sa Ivanom u braku jer prosto tada je tako trebalo, e sada smatramo da više ne treba i to je to. Ne treba se nikada kajati zbog toga što je bilo i za nekim izgubljenim vremenom. Sve je onako kako treba da bude.

foto: Printscreen

A da ti je sada ova pamet, da li bi u braku uradila nešto drugačije?

– Nema to mnogo veze sa pameću, već pre svega sa emocijama. Mislim da svako u životu napreduje mentalno i ja sam mentalno ojačala kroz taj brak. Često se spekuliše da si imala brojne estetske intervencije. Pa, šta je istina? Šta si dosad radila na sebi?

– Pa, imala sam samo jednu. Imala sam operaciju nosa. Nema razloga to da se krije jer to se vidi.

Je li postoji još nešto što bi korigovala na sebi?

– Postoji! Treba da smršam pod hitno. Ali to ću morati u teretani. Svim ostalim na sebi sam zadovoljna, jedino moram malo da smršam jer želim da izgledam bolje, da se ja osećam zdravije i da mogu da obučem garderobu koju sada ne mogu zbog viška kilograma.

foto: Damir Dervišagić

Ti si jako bliska osoba Darku Laziću. Koliko se on promenio nakon saobraćajke i svega što mu se desilo?

– Promenio se dosta. Neke stvari sada gleda drugačije i mislim da će, kada izađe iz banje i kada se oporavi, da će kada krene ponovo da radi, da će se tada mnogo drugačije ponašati nego ranije.

Da li Darka i dalje služi glas?

– Apsolutno! On je ranije puno radio i to nije bilo lako i sada zbog svega ovoga što mu se desilo, on ima prilike malo da odmori svoje glasne žice i zato kada se vrati poslu, pevaće bolje nego pre udesa.

Kako na Darka utiče to što će uskoro dobiti sina?

– Pozitivno utiče na njega. On je hteo sa Marinom da dobije bebu. Mnogo mi je drago što mu se to desilo i ja znam da mu je to motivacija. Često pevaš na privatnim veseljima. Koji je najveći bakšiš koji si dobila?

– 3.000 evra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.