POSLE 40 POTREBNA VAM JE POSEBNA NEGA LICA: Ovaj sjajni trik učini će vašu kožu neprepoznatljivom!
Zablistajte kao da imate 20 godina, Foto: Profimedia

Savršena formula

POSLE 40 POTREBNA VAM JE POSEBNA NEGA LICA: Ovaj sjajni trik učini će vašu kožu neprepoznatljivom!

Momentalno učvršćivanje i zatezanje kože

Objavljeno:

Koža lica i vrata nakon 40te godine zahtevaju posebnu negu, kako se ne bismo suočavali sa neravninama, crvenilom, borama i raznim oštećenjima na istoj, koji naprosto dolaze s godinama. Nova formula na bazi 20 minerala iz Mrtvog mora revolucionarna je metoda za momentalno učvršćivanje i zatezanje kože. Ona, takođe, omogućava i otklanjanje upalnih procesa s kože lica u vidu crvenila i akni.

Dnevna krema 45+ „Savršen lifting“ za lice i vrat SPF 15 “PHARMACOS DEAD SEA” savršena je nega za vaše lice. Napravljena je na bazi 20 lekovitih minerala iz Mrtvog mora. Ovaj hijaluronsko-ceramidni kompleks od prvog momenta mazanja počinje da učvršćuje i zateže vašu kožu. Ova krema svojom specijalnom formulom vlaži vašu kožu na duže vreme i štiti je od pojave svih glavnih znakova starenja, te obnavlja prirodnu jasnoću oblika lica. Možete da je poručite OVDE po ceni od 750 rsd ili na borj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Dnevna krema 45+ „Savršen lifting“ za lice i vrat SPF 15 “PHARMACOS DEAD SEA” , 50 ml
Dnevna krema 45+ „Savršen lifting“ za lice i vrat SPF 15 “PHARMACOS DEAD SEA” , 50 ml foto: Promo

Noćna krema 45+ „Total filler Savršeni filer“ za lice i vrat “PHARMACOS DEAD SEA” formula je koja je maksimalno kompatibilna s fiziološkim parametrima kože, obogacćena snažnim koktelom komponenti za podmlađivanje ciljano se tokom noći suprotstavlja faktorima koji izazivaju starenje kože i pruža joj potpuni oporavak. Ovaj lekoviti eliksir od 20 minerala iz Mrtvog mora duboko zasićuje ćelije morskim mineralima i elementima, aktivira proces obnavljanja, povećava tonusi, poboljšava balans vode i lipida u koži. Sada možete da ga poručite OVDE po ceni od 750 rsd ili na borj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Noćna krema 45+ „Total filler Savršeni filer“ za lice i vrat “PHARMACOS DEAD SEA”, 50 ml
Noćna krema 45+ „Total filler Savršeni filer“ za lice i vrat “PHARMACOS DEAD SEA”, 50 ml foto: Promo

Dnevna krema 55+ „Apsolutni lifting“ za lice i vrat SPF 15 “PHARMACOS DEAD SEA” krema je sa intenzivnom formulom za podmlađivanje kože lica i vrata. Napravljena je na bazi 20 lekovitih minerala iz Mrtvog mora, a posebna formula omegapeptidni kompleks ANTI-AGE pruža vidljiv lifting efekat, intenzivno hrani i vraća ravnotežu minerala u ćelijama, te ujednačava mikroreljef kože i koriguje oblik lica. Bogati kompleks sastojaka odabran je za fiziološke potrebe zrele kože. Ova krema minimizira znakove unutrašnjeg i spoljašnjeg starenja kože, značajno poboljšava kvalitet kože lica. Možete da je poručite OVDE po ceni od 750 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Dnevna krema 55+ „Apsolutni lifting“ za lice i vrat SPF 15 “PHARMACOS DEAD SEA”, 50 ml
Dnevna krema 55+ „Apsolutni lifting“ za lice i vrat SPF 15 “PHARMACOS DEAD SEA”, 50 ml foto: Promo

Noćna krema 55+ „Absolute filler Apsolutni filter“ za lice i vrat “PHARMACOS DEAD SEA” lekoviti je eliksir od 20 minerala iz Mrtvog mora koji aktivno zasićuje ćelije neophodnim supstancama, stimulišućI proces samoobnavljanja kože, te pomažući pri održavanju zdravog nivoa hidriranosti, boreći se na taj način protiv starenja kože, tokom noći. Možete je poručiti OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 750 rsd.

Noćna krema 55+ „Absolute filler Apsolutni filter“ za lice i vrat “PHARMACOS DEAD SEA”, 50 ml
Noćna krema 55+ „Absolute filler Apsolutni filter“ za lice i vrat “PHARMACOS DEAD SEA”, 50 ml foto: Promo

Ukoliko imate problem sa crvenilom kože lica ili su vam se na istom pojavili upalni procesi, sjajno rešenje krije se u intenzivnom SOS Serumu “Pharmacos Dead sea”, koji sprečava pojavu akni, normalizuje balans vode i lipida u koži, te aktivira obnavljanje epitela i pomaže u izjednačavanju kože. SOS serum je intenzivno sredstvo sa snažnim dermatološkim komponentama, koje, kao nevidljivi flaster, direktno utiče na problematične delove kože, pomažući u odstranjivnaju postojecćih nesavršenosti i štiteći od pojave novih. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 590 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Intenzivni SOS SERUM s lokalnim dejstvom protiv bubuljica, akni i mitisera “PHARMACOS DEAD SEA”, 20 ml
Intenzivni SOS SERUM s lokalnim dejstvom protiv bubuljica, akni i mitisera “PHARMACOS DEAD SEA”, 20 ml foto: Promo

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama možete da nađete OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.