KARLEUŠA PODNELA 120 TUŽBI PROTIV VRANJEŠA: Bosanski fudbaler jedva čeka SUĐENJE, tek tad počinje njen KRAJ! (FOTO)
Jelena Karleuša podnela je 120 tužbi protiv Ognjena Vranješa, Foto: Printscreen

pravi rat ljubavnika

KARLEUŠA PODNELA 120 TUŽBI PROTIV VRANJEŠA: Bosanski fudbaler jedva čeka SUĐENJE, tek tad počinje njen KRAJ! (FOTO)

Pevačica tereti Vranješa zbog toga što je u javnosti pustio njihovu privatnu prepisku, kao i njene eksplicitne fotografije.

Objavljeno:

Jelena Karleuša nakon porno skandala sa Ognjenom Vranješom, podnela je 120 tužbi protiv bosanskog fudbalera.

Naime, pevačica tereti Vranješa zbog toga što je u javnosti pustio njihovu privatnu prepisku, kao i njene eksplicitne fotografije.

foto: Printscreen Instagram

U video-obraćanju koje je objavila na društvenim mrežama Jelena se po ko zna koji put pozvala na to da je majka i žena, te da je izložena nezasluženom linču i da nikome neće dozvoliti da od nje napravi žrtvu.

- Ovo je prvi i poslednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljivano kao moja izjava ili izjava moga supruga apsolutna je laž i izmišljotina. Ispred mene stoje potpisana pravna punomoćja za 120 tužbi koje sam podnela protiv srpskih medija - izjavila je Karleuša i dodala da je tužila i fudbalera, saučesnika u ovom linču.

foto: Printscreen

I dok JK bivšeg ljubavnika oslovljava sa "osoba", on je spreman da na sudu dokaže šta je istina.

- Samo neka tuži. Na sudu ću izneti sve detalje o našoj ljubavi - rekao je Ognjen prijatelju kada je saznao da ga Jelena tereti pred nadležnim organima.

Podsećanja radi, Vranješ je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pevačica 14. januara uvredila preko društvene mreže Fejsbuk. Pored toga, istom sudu Vranješ je podneo i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrednost spora je dva miliona dinara.

foto: Printscreen/Instagram/ognjen_vranjes

Kao dokaz, fudbaler je naveo isti razlog, odnosno uvrede koje je ona objavila.

Takođe, Ognjen je podneo i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Odeljenju za visokotehnološki kriminal, protiv JK zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona. Kao dokaz, u prijavi je naveden identičan Jelenin citat koji sadrži sporne uvrede na njegov račun, a tužilaštvo će naknadno odlučiti da li će protiv pevačice pokrenuti postupak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.