LEPA BRENA I BOBA ŽIVOJINOVIĆ SLAVE GODIŠNJICU BRAKA! Pre Brene imao je AFERU sa jednom PRINCEZOM!
Boba Živojinović i Lepa Brena, Foto: Printscreen Youtube

godišnjica

LEPA BRENA I BOBA ŽIVOJINOVIĆ SLAVE GODIŠNJICU BRAKA! Pre Brene imao je AFERU sa jednom PRINCEZOM!

Pre tačno dvadeset sedam godina zarekli su se na večnu ljubav

Objavljeno:

Na današnji dan pre tačno dvadeset sedam godina pevačica Lepa Brena i teniser Boba Živojinović izgovorili su sudbonosno da.

Tim povodom, uz fotografiju sa svadbe oglasila se Lepa Brena na društvenoj mreži Instagram i poručila sledeće:

- Srećna godišnjica -

Brena je nosila venčanicu modne kuće Dior koja je specijalno šivena za tu priliku, a zbog njihovog venčanja prekinut je Dnevnik kako bi se mladenci uživo ukjlučili u program.

O njihovoj svadbi se danima pričalo, goste je zabavljala Vanesa Šokčić, a bidermajer je uhvatila Dragana Mirković.

Lepa Brena i Boba Živojinović su započeli vezu 26. oktobra 1987. godine, a pre Brene Boba se viđao sa princezom Ledi Dajanom.

Ledi Dajana muvala je Bobu iako je tad bila u braku s princom Čarlsom, a on s nevenčanom suprugom Zoricom. Pokojna princeza je krajem osamdesetih godina potpuno odlepila za tadašnjim najboljim srpskim teniserom i često ga je bodrila sa tribina umesto iz VIP lože kako bi mu bila što bliža.

Boba i Ledi Di
Boba i Ledi Difoto: Privatna arhiva

Boba je jednom prilikom ispričao kako su se upoznali:

Nedelju dana pre Vimbldona 1987. održao se humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od učesnika, pored još nekoliko poznatih tenisera. Tada sam upoznao Ledi Dajanu. U prvom razgovoru pitala me da li sam ja taj teniser koji ima najjači servis. Dobila je potvrdan odgovor. Iduće godine isto se održavao egzibicioni meč, pa je ona opet došla. I ponovo me pitala da li je moj servis i dalje dobar. Tada smo počeli da se družimo i viđamo. Bili smo bliski", ispričao je Živojinović za Kurir.

Često je isticao da je bila veoma prirodna osoba i divna žena sa kojom je voleo da razgovara o deci i uobičajenim stvarima. Uvek ga je bodrila sa tribina i radovala se njegovim uspesima.

Osim toga, Ledi Di je imala priliku da upozna Bobinog sina Filipa koji je bio veoma zbunjen kada su se upoznali.

Kada sam Filipu rekao da je to princeza, on ju je zamišljao kao i svako dete, kao da je iz bajke i u dugim haljinama. Ništa mu nije bilo jasno. Čudno se ponašao prema njoj, ali ona ga je razumela pošto je bio mali", kazao je Boba za Kurir.

Podsetimo, Boba se kasnije rastao od Zorice i 1992. venčao s Lepom Brenom, a Ledi Di se razvela od Čarlsa i započela vezu s Dodijem el Fajedom. Dajana i njen verenik su 31. avgusta 1997. poginuli u tunelu u Parizu.

Bonus video

LEPA BRENA ZAPEVALA SVOJU POPULARNU BALADU: Zvezda narodne muzike napravila veselje za pamćenje! (KURIR TV) 1

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.