OTKRIVAMO TAJNU: Kako da budete fit, a da uživate u fenomenalnim poslasticama
Najomiljenija poslastica većini je sladoled, Foto: Promo

ne odričite se slatkiša!

OTKRIVAMO TAJNU: Kako da budete fit, a da uživate u fenomenalnim poslasticama

Ukoliko želite da budete fit, zdravi i da imate mišićnu masu, to možete sve od sada imati, a da se ne odričete ukusnog slatkiša

Objavljeno: 20:44h

Šta je neophodno našem organizmu za regeneraciju svih živih ćelija u organizmu? To su proteini, koji su zaslužni za pravilan rast i razvoj mišića, kostiju i tkiva. Postoje proteini biljnog i životinjskog porekla, a oni koji vode računa sebi i o svom zdravlju dobro znaju da proteini biljnog porekla imaju nizak sadržaj masti, a veoma visok sadržaj vlakana, vitamina i minerala.

Ukoliko želite da budete fit, zdravi i da imate mišićnu masu, to možete sve od sada imati, a da se ne odričete ukusnog slatkiša! Najomiljenija poslastica većini je sladoled, a da li ste znali da vam je konačno dostupan sladoled sa visokim procentom proteina i bez šećera?

Seven Heaven sladoledi predstavljaju revoluciju ukusa! Oni su spoj zdravih namirnica, najmodernije tehnologije, stare, tradicionalne italijanske recepture, kao i organskih, svežih sastojaka! Sladoledi su sugar free, sadrže visok procenat biljnih proteina, a ukus osvaja svakoga, već posle prve kašičice!

Naši korisnici kažu da je sjajan osećaj kada možete da doživite magiju ukusa, a da ujedno znate da unosite biljne proteine, da ćete ostati fit, i da što je najvažnije - nemate grižu savesti da ćete dobiti koji kilogram viška! Seven Heaven sladoledi sadrže 24% biljnog proteina u 100 g sladoleda, a fenomenalni ukusi vanile i čokolade će postati vaši najbolji saveznici za sjajan izgled i top fizičku formu.

Kokos, vanila, limun i kakao su ukusi koje možete izabrati i uživati u njima, a koji su sugar free! Ono što naše korisnike posebno raduje, je to što su Seven Heaven sladoledi na dohvat ruke! Kada pozovete broj telefona 066 66 00 330, oni vam na teritoriji Beograda stižu BESPLATNOM DOSTAVOM na kućnu adresu, u roku od samo 45 minuta!

Brinite o sebi, svom zdravlju i fizičkom izgledu, ali bez uskraćivanja u uživanju u rapsodiji ukusa! Obradujte sebe, drage ljude i dosegnite sedmo nebo u trenutku! OVDE možete poručiti svoju kombinaciju premium kvaliteta, bez veštačkih boja, aroma i elmugatora, na potpuno prirodnoj bazi!

Seven Heaven sladoledi predstavljaju revoluciju ukusa
Seven Heaven sladoledi predstavljaju revoluciju ukusa foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.