NAROD POBESNEO ZBOG DARKA LAZIĆA: Na naš RAČUN se plaća lečenje, a vozio PIJAN i DROGIRAN!?
Darko Lazić, Foto: Printscreen

ŽESTOKO GA OSUDILI

NAROD POBESNEO ZBOG DARKA LAZIĆA: Na naš RAČUN se plaća lečenje, a vozio PIJAN i DROGIRAN!?

Na društvenim mrežama sve više je onih koji su kivni na pevača

Objavljeno:

Od kad je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću, život Darka Lazića se potpuno promenio, a pevač, sve što ga je snašlo, ali i proces njegovog oporavka neizbežna su tema o kojoj se priča u javnosti. Stiče se utisak da je najveći broj onih, kako njegovih fanova, tako i ljudi koje je pogodila njegova borba za život, koji su iz časa u čas pratili sve što se piše o Lazićevom stanju, dok je ipak i nemalo onih koje je njegov slučaj razbesneo, jer, kako opravdano navode, život kakav je vodio nije i ne treba da bude uzor omladini. "Po kom osnovu lice koje u trenutku udesa nije imalo osiguranje, bilo pijano i drogirano, vozilo bez vozačke, na račun građana Srbije dobija najskupljhi apartman u Selters banji", samo je jedan od komentara ogorčenih korisnika društvene mreže Tviter.

foto: Printscreen

Ništa blaži nisu bili ni ostali, koji su ocenili da pevač "nije uopšte toliko poznat da bi nedeljama bio u centru pažnje".

foto: Printscreen

"Pa to je Darko Lazić, ko god on bio", "Sad kada je Darko Lazić preživeo (što me iskreno raduje) da li će policija, tužilastvo i sud da reaguju i pošalju ga u zatvor na neko vreme zbog svih saobracajnih prekršaja u zadnjih par godina", "Čujem da se Darko Lazić oporavio i da je otpušten iz bolnice. Zanima me kada će građanin Lazić biti procesuiran za vožnju pod dejstvom narkotika, za izazivanje opšte opasnosti i za vožnju bez vozačke dozvole", samo su neki od komentara osude kojima su bukvalno zatrpane društvene mreže.

foto: Printscreen

S druge strane, mnogo je i onih koji imaju u vidu da je Lazić otac malog deteta, dok je drugo na putu, te se raduju i zbog njegovog života, kao i zbog toga što deca neće odrastati bez oca.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.