ZABRINEM SE KAD SHVATIM DA JE DARKO I DALJE OŽENJEN: Majka Lazićeve verenice izrazila SUMNJU u pevačeve emocije!
Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Printscreen Instagram

NIJE JOJ SVEJEDNO

ZABRINEM SE KAD SHVATIM DA JE DARKO I DALJE OŽENJEN: Majka Lazićeve verenice izrazila SUMNJU u pevačeve emocije!

Iako majka Darkove verenice podržava njihovu vezu, ipak ima i stvari koje je bune

Objavljeno:

Dok njena ćerka Marina Gagić boravi kod dečka, povređenog pevača Darka Lazića, u Mladenovcu i podržava ga u banjskom lečenju nakon saobraćajne nezgode, Marinina mama Aleksandra Sandra Gagić je za "Blic" ispričala kako gleda na celu situaciju.

- Suprug i ja smo popustljivi i slabi na decu, a Marina nas do sad nikada nije izneverila i stali smo uz nju u teškom momentu za sve nas. Ludo voli Darka, kao nikoga pre. Ranije je imala dečja zaljubljivanja, a sada je prvi put ozbiljno i evo već čekaju dete. Takva je bila sudbina - kaže Marinina mama za "Blic".

foto: Printscreen Youtube

Iskreno govoreći o vezi ćerke sa popularnim pevačem, Sandra kaže da Darka poznaje maltene od detinjstva, ali da zbog glasina koje ga prate nisu baš svi u porodici bili oduševljeni što su Marina i on otpočeli vezu. Kako zbog nerešenog bračnog statusa, tako i zbog poročnog života.

Marina Gagić i njena mama
Marina Gagić i njena mama foto: printscreen

- Moj sin, a Marinin brat na početku nije bio za tu vezu, ali vremenom je prihvatio. Bili smo iznenađeni kad su počeli da se zabavljaju. Ponekad pomislim zašto je Darko još uvek zvanično oženjen, ali iako imam otvoren odnos sa Marinom ne vršim pritisak na nju i ne zapitkujem je o tome. Strepim kao i sve majke. Marina je veoma zrela za svoje godine, a tek u februaru će 20. Verujem da ni ona ne pritiska Darka da se razvede. U suštini je i najbitnije da se njih dvoje vole. Ostalo će se rešiti u hodu, samo da on ozdravi i to jeste prioritet. Ako je istina to za poroke što čujem iz medija i u prolazu, jer meni direkno niko ne upućuje takva pitanja, ni ne započinje razgovor sa mnom na tu temu, nadam se da Darko neće ponavljati greške i da će nadalje biti odgovoran prema sebi i prema porodici koju upravo gradi - rekla je Sandra Gagić, od koje je ćerka nasledila lepotu.

Ona od nesreće nije videla budućeg zeta, ali nam je rekla da namerava da im uputi video poziv, istakla kako ne mašta o velikoj svadbi Darka i Marine, kao i da bi volela da dobije unuka.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.