JOŠ SE NIJE RAZVEO OD ANE, A STAVLJA PRSTEN NA RUKU DRUGE ŽENE: Darko Lazić odredio datum veridbe
Darkova verenica Marina je u drugom stanju, Foto: Printscreen Instagram

SVADBENA ZVONA

JOŠ SE NIJE RAZVEO OD ANE, A STAVLJA PRSTEN NA RUKU DRUGE ŽENE: Darko Lazić odredio datum veridbe

Marina Gagić je u jednom od intervjua izjavila kako jedva čeka da rodi Darkovo dete

Objavljeno: 12:16h

Folker Darko Lazić uspešno se oporavlja u banji Selters u Mladenovcu, gde će uskoro početi sa terapijama, i samo razmišlja kako da obraduje svoju lepšu polovinu Marinu Gagić. Kako izvor blizak pevaču tvrdi za "Alo!", on je skovao tajni plan sa jednim od najboljih prijatelja, koji će mu pomoći oko veridbe Gagićeve, koja nosi njegovo dete.

- Darko želi da se na neki način i oduži Marini za sve što je prošla pored njega od trenutka kada su započeli vezu. Iako je od samog starta znao da je ona žena za njega, tada nije planirao da stupi sa njom u brak. Ipak, kada je video koliko ga voli i koliko je požrtvovana, Darko je odlučio da se uozbilji i, nakon svega, kruniše njihovu ljubav vereničkim prstenom - kaže izvor "Alo!" i dodaje:

foto: Printscreen Instagram

- S obzirom na to da je Marina u drugom stanju, a da se Darko još nije zvanično razveo od Ane Sević, znao je da venčanje ne može da planira, ali vereničkim prstenom želi da na neki način kruniše njihovu ljubav i to što Gagićeva nosi njegovo dete. U dogovoru sa svojim drugom, on je rešio da se veridba desi na Božić, te ga je zamolio da odabere prsten u njegovo ime - otkriva naš izvor i dodaje da će Darko izaći iz banje Selters za Novu godinu, a da će sve praznike provesti kod svojih u Brestaču, nakon čega se ponovo vraća u Mladenovac da nastavi terapije.

Marina Gagić je u jednom od intervjua izjavila kako jedva čeka da rodi Darkovo dete, te da je celu situaciju oko Lazićeve nesreće i operacija koje je imao stoički podnela.

- Darko je čovek mog života, volim ga najviše na svetu i sada ću mu i dete roditi, što je kruna naše ljubavi. Milan i Brankica su oduševljeni, mi se zaista lepo slažemo, svaki dan smo zajedno. Svi su presrećni, jer smo se stvarno zbližili, i ja sa njegovim roditeljima, i on sa mojima - izjavila je Marina za "Svet" i dodala:

foto: Printscreen Instagram

- Otkako su saznali da sam trudna i da ću im podariti unuče, prema meni se ponašaju kao da sam im ćerka, i zahvalna sam im na tome. Rekla sam im da se opuste i da ne brinu toliko. Oni znaju koliko je stresno bilo sve ovo kroz šta smo prošli, pa se sada plaše za mene.

- Nije tačno da ne dozvoljavam viđanje deteta! Nakon rastanka sa Darkom rekla sam im da mogu da viđaju Lorenu kad god žele. Pored toga, Lorenina baba nema 80, već manje od 50 godina, i uvek se nalazila pri ruci i meni i Darku za vreme trajanja našeg zajedničkog života, kada smo zbog poslovnih obaveza bili sprečeni da vodimo računa o Loreni - rekla je Ana.

- Takođe, pitanje viđanja i vaspitanja deteta jeste pitanje o kojem roditelji odlučuju zajednički i sporazumno, i naglašavam još jednom da nema nikakvih problema u vezi sa viđanjem Lorene. U tom smislu, Darko i ja smo se dogovorili da dete pripremi psiholog za ono što predstoji, a to je da dete vidi svog oca u veoma lošem trenutku, odnosno veoma teškom zdravstvenom stanju - rekla je Ana za Svet.

Bonus video

Nataša Bekvalac: Prvi koraci male Katje

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.