MARINA I DARKO ZAJEDNO U BANJI: Pevačeva verenica objavila dirljivu fotku! Već se nazire TRUDNIČKI STOMAK (FOTO)
Marina je objavila fotografiju s Darkom, Foto: Printscreen Instagram

UZ SVOG VERENIKA JE

MARINA I DARKO ZAJEDNO U BANJI: Pevačeva verenica objavila dirljivu fotku! Već se nazire TRUDNIČKI STOMAK (FOTO)

Ona je 2. mesecu trudnoće, a već joj se nazire stomačić

Objavljeno:

Darkova verenica ne odvaja se od njega od kako je doživeo saobraćajnu nesreću, a sada je objavila zajedničku fotografiju iz banje gde je pevač smešten.

Marina Gagić i Darko Lazić su podelili na Instagram selfi sa filterima i nasmejani pozirali. Ona je 2. mesecu trudnoće, a već joj se nazire stomačić, a ne krije koliko je srećna što će Darku podariti dete.

foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, Lazić je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću, posle koje je bio u bolnici KBC Zemun, a trenutno se oporavlja u banji Sleters.

- Prezadovoljan sam i već sam krenuo na vežbe. Biće to težak ali kvalitetan oporavak. U sigurnim sam rukama i jedva čekam da ponovo stanem na noge. Bio sam mesec dana u ležećem položaju, juče sam prvi put seo i baš sam zadovoljan. Biće to sve u redu - rekao je Darko, a onda prokomentarisao trudnoću svoje verenice.

foto: Printscreen Instagram

- U celoj muci, eto, da mi se nešto i lepo dogodi. Zahvalan sam bogu na drugoj životnoj šansi i tome što ponovo mogu da osetim čari roditeljstva. Od toga nema ništa lepše. Marina je predivna devojka koja je bila uvek uz mene i naravno da jedva čekam da opet postanem tata - priznao nam je pevač.

Bonus video

KNEZ PRODŽRNUO VERENICU DOK JE STANKO ĐUSKAO NA STOLOVIMA: Pevači napravili opšti haos u gradu!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.