SVAĐA KAKVU SRBIJA NE PAMTI! JK VS BUBA I JALA! Počelo je mirno, a onda se pojavile PREPISKE, SNIMCI, UVREDE!
Svađa Bube i JK, Foto: Printscreen

pršti od uvreda

SVAĐA KAKVU SRBIJA NE PAMTI! JK VS BUBA I JALA! Počelo je mirno, a onda se pojavile PREPISKE, SNIMCI, UVREDE!

U toku dana reper Buba Koreli, poznat po saradnjama sa Majom Berović, Elenom Kitić i Milanom Stankovićem, odgovorio je na nedavne prozivke Jelene Karleuše, koja je u nekoliko navrata spominjala saradnju koju nisu realizovali

Objavljeno: 09:49h

Pevačica Jelena Karleuša u razgovoru za emisiju "Glamur" istakla je da nije sigurna kako se Buba Koreli menja po padežima, a nedavno je otkrila javnosti da ima duet sa njim i Jalom Bratom, ali da ga neće izdati, jer su previše dueta snimili sa drugim izvođačima.

Bosanski reper Buba Koreli očigledno više ne može da trpi Jelenine prozivke, pa je rešio da joj odgovori.

Buba je na Storiju rekao šta misli o JK
Buba je na Storiju rekao šta misli o JKfoto: Printscreen Instagram

- Jelena Karleuša nikada neće snimiti pesmu sa nama, jer je previše stara. Može snimiti samo reklamu za one pelene za odrasle.Mi smo za nju previše mladi i previše uspešni. Mislim da je bolje da ideš da gledaš muža na utakmicama, to ti je najunosnije, to ti najviše doprinosi, ostavi mikrofon, nije to za tebe - rekao je Buba u video snimcima koje je okačio u vidu Instagram storija, a potom dodao:

- Ako je toliko savršena i bez kompleksa neka kaže zašto je blokirala na Instagramu Jalu kojeg je toliko hvalila? Zašto je blokirala mene i zašto je blokirala Maju? - zaključio je poznati reper.

foto: Ana Paunković

Sasvim očekivano, Karleuša nije prećutala ove uvrede, ali način na koji mu je odgovorila svakako je bio potpuno neočekivan za repera.

Naime, ona je na svom Tviter nalogu objavila deo pesme na kojoj su radili, a koja, iz nepoznatih razloga, nikada nije objavljena.

- Hvala na divnim rečima koje ste napisali u pesmi ali mi se stvarno ne uklapa u planove! Bez ljutnje, izvinite - napisala je pevačica, ostavljajući tekst pesme da govori sam za sebe.

foto: Printscreen

Spornu pesmu u demo verziji možete poslušati u nastavku:

Nedugo zatim, Jelena je napisala sledeći tvit:

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.