ISPOVEST ANE SEVIĆ NAKON DARKOVE NESREĆE: Napali su me što sam u bolnici, a posle što nisam! Istinu znamo BOG i ja!
Ana i Darko, Foto: Dragana Udovičić

istina

ISPOVEST ANE SEVIĆ NAKON DARKOVE NESREĆE: Napali su me što sam u bolnici, a posle što nisam! Istinu znamo BOG i ja!

Ana Sević nije se oglašavala nakon nesreće koju je imao njen bivši suprug Darko Lazić, ali rešila je da izbaci sve iz sebe

Objavljeno: 09:14h

Nakon nesreće, mediji su objavljivali razne priče o bivšoj ženi Darka Lazića. Prvo su joj zamerali zašto ide u bolnicu, onda zašto ne ide i kako sme da otputuje dok se njen suprug bori za život.

Ana je rešila da se obrati svima koji su joj zamerali razne stvari i jednom za sva vremena stavi tačku na razne spekulacije. Naime, ona je okačila fotografiju na Instagram na kojoj se jasno vidi veštački polu-osmeh i napisala:

- Fotografija je nastala pre par dana.. Vama se verovatno čini kao "normalna" ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu,nespavanje,suze i stres posle svega što se desilo.. I pored svega toga to mi nije pošlo za rukom..Ovo je jedna usiljena poza,pokušaj osmeha koji uz sav trud nije uspeo da se izađe iz mene. Nema te tuge koja se filterom može sakriti jer život nije instagram. Radim na povratku svog osmeha koji se na mom licu video do pre neki dan,rade i svi koji me vole i koje volim,koji žele da budem srećna i ispunjena kakva realno i jesam jer imam sve razloge za to. Sve što je bilo u mojoj moći sam uradila. Prvo je bilo "šta ona traži u bolnici" posle je bilo "vidi ne dolazi u bolnicu,putuje" .. Odavno sam shvatila da se svetu ne može ugoditi i da je bitno ono što znamo Bog i ja.. kao i moja porodica. Znate šta? Tražila sam u bolnici snagu koju sam želela da prenesem svom bivšem mužu u njegovoj najgoroj borbi,tražila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog deteta to treba više nego ikada do sada. Znam da mu je to značilo i pomoglo da prebrodi svoje najteže životne trenutke...Da li idem ili ne idem..Kao što sam napisala u story pre neki dan,to je moja lična stvar a samo su jedan put uspeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka.. Svako od nas je pre godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj život. Svako je odabrao kako će da živi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem srećna i voljena jer imam pravo na to ,kao i svi vi! Jer sreća je stvar izbora! Svako zaslužuje da bude srećan! Moje dete zaslužuje da bude srećno a ne može biti ako nisam ja ta koja će da joj pokaže kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesrećna jer imam dete koje će biti srećno sve dok to od mene zavisi a ja ću uraditi sve sto je u mojoj moći da zauvek bude srećna,zaštićena i nasmejana... Volim vas i zahvaljujem se na svemu lepom što ste poslali proteklih dana... Od energije do reči..

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.