OVO JE PESMA MILICE TODOROVIĆ KOJU JE RTS ODBIO ZA EUROSONG! Kako se vama dopada? (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ocenjena je kao NEADEKVATNA!

OVO JE PESMA MILICE TODOROVIĆ KOJU JE RTS ODBIO ZA EUROSONG! Kako se vama dopada? (VIDEO)

Pevačica Milica Todorović snimila je pesmu "Selotejp" za ovogodošnji Eurosong, ali je RTS odbio numeru koju im je zvezda Granda ponudila

Objavljeno: 16:47h
foto: Nebojša Mandić

Olja Kovačević: Milica je u redu, pesma je neadekvatna

Urednica zabavnog programa RTS Olivera Kovačević kaže da pesma "Selotejp" nije bila adekvatna da predstavlja Srbiju na Evrosongu, piše Informer.

- Tačno je da je gospodin Petrović poslao pesmu "Selotejp" koja se našla među 12 numera od kojih se biralo. Naš selektivni žiri od oko 30 muzičkih urednika sa Radio Beograda i televizije je preslušao tu numeru. Prema glasovima žirija, ocenjena je kao neadekvatna, te se našla na poslednjem mestu. Milica Todorović je kao izvođač je sasvim u redu, ali pesma nije - ističe Kovačevićeva.

- Sa RTS su još poručili da su netačne Petrovićeve tvrdnje da su nudili da plate sve troškove učešća, jer o novcu uopšte nisu ni razgovarali.

Autor kompozicije "Selotejp" navodi da su se mnogi potrudili oko nje.

- Pesma je dugo i pažljivo pripremana, sa idejom da zadovolji domaće, ali i svetske muzičke trendove. Milica je u zenitu popularnosti, ima kvalitetan vokal i poznata je u dijaspori, koja glasa za našeg predstavnika. Znači, tvrdnje gospođe Kovačević su netačne - naglašava Petrović, koji je 2013. godine sa pesmom "Duga u tvojim očima", koju je izvela Saška Janković, zauzeo treće mesto na zvaničnom izboru za Pesmu Evrovizije RTS i dodaje:

foto: Printscreen/ Instagram/ Milica Todorović

- Naš projekat je bio gratis i bez ikakvih zahteva. I vaši čitaoci su delimično iz svojih džepova platili honorare inostranih autora koji su pritom napravili refren pesme "In too deep", koji neodoljivo podseća na refren hita"Firework" Kejti Peri. Znači, platili smo plagijat.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.