OVO JE PESMA MILICE TODOROVIĆ KOJU JE RTS ODBIO ZA EUROSONG! Kako se vama dopada? (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ocenjena je kao NEADEKVATNA!

OVO JE PESMA MILICE TODOROVIĆ KOJU JE RTS ODBIO ZA EUROSONG! Kako se vama dopada? (VIDEO)

Pevačica Milica Todorović snimila je pesmu "Selotejp" za ovogodošnji Eurosong, ali je RTS odbio numeru koju im je zvezda Granda ponudila

Objavljeno: 16:47h

Stručni žiri koji bira kompoziciju koja nas predstavlja na prestižnom muzičkom takmičenju ocenio je ovu kao neadekvatnu, dok autor Miličine pesme kompozitor i tekstopisac Boban Petrović veruje da bismo sa njom ušli u finale:

- Producent "Granda" Žika Jakšić smatrao je da bi Milica bila pun pogodak na Evrosongu, što zbog sjajnog vokala, što zbog lepog izgleda i fenomenalnog utiska koji ostavlja svojom igrom. On joj je predložio da otpeva "Selotejp" i dogovor je bio da je u Kijevu izvede na srpskom jeziku.

foto: Printscreen/Instagram/cicamica022

Čak tri meseca se radilo na tome, a Milica je bila puna entuzijazma.

Numera je dostavljena urednici zabavnog programa RTS Oliveri Kovačević, ali nije prošla. I to ne bi bio problem da ona sada ne tvrdi da niko poznat nije želeo da ide na ovo takmičenje... Evo Milica je veoma razočarana što nije predstavljala Srbiju - priča Petrović.

On se osvrnuo na izjavu Kovačevićeve "da je RTS pitao velike zvezde da predstavljaju Srbiju na Evrosongu, ali da niko nije pristao, pa da su zato morali da pošalju anonimnu Tijanu Bogićević".

- Šta je Milica ako nije zvezda? Pritom, RTS je potrošio oko 150.000 evra na Evrosong, a da je Todorovićeva otišla u Ukrajinu, uštedeo bi se veći deo tog novca - tvrdi on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.