UČESNICU PAROVA SILOVAO SVEŠTENIK! Advokat otkrio GROZNE detalje: Ljubio je, lizao i svlačio...
Foto: Printscreen

sveštenik zlostavljao učesnicu parova

UČESNICU PAROVA SILOVAO SVEŠTENIK! Advokat otkrio GROZNE detalje: Ljubio je, lizao i svlačio...

Potresna ispovest pevačice i učesnice „Parova 5” Zorane Đokić da ju je sa 14 godina silovao sveštenik šokirala je Srbiju. Duško Tomić, advokat koji joj je tada dodeljen, priča detalje ovog slučaja
Objavljeno:

- Živela je blizu mene sa dečkom i majkom, koju je dovela iz Brčkog da je leči. Pevala je u mojoj kafani i bila poštena. Prema meni se odnosila sa poštovanjem i ja sam je gledala kao ćerku. Zbog teškog života, izrasla je u pravu malu lavicu, borbenu i ambicioznu. U jednom trenutku je nestala, otišla bez pozdrava i zato sam bila zabrinuta - dodaje Zorica.

foto: Damir Dervišagić

- Nemam dilemu da je to što je ispričala Zorana apsolutna istina, jer je ona mene vodila i pokazala mi trulu vikendicu u Dvorovima kod Bijeljine, gde ju je sveštenik zlostavljao. On ju je uvlačio u auto i obarao sedišta kako ona ne bi bila primećena, a onda ju je odvozio u tu vikendicu. Mislio sam da će on biti osuđen. Međutim, tužilac koji je zastupao optužnicu i sudija su grozno radili svoj posao i sve vreme vodili slučaj tako da sve ide svešteniku u prilog. Prvostepeno je izgubljen proces, sud je oslobodio S.M. za te bludne radnje. Ja kao zastupnik oštećenih nisam imao nikakva prava. Ceo slučaj je bio u rukama tužioca, koji je slučaj pokrenuo. Zato me Zorana optužuje da se nisam pojavio na suđenju i misli da sam i ja uzeo nekakav novac od sveštenika. Ja nisam ni bio pozvan na suđenje - tvrdi Duško.

- Ružno je što Zorana optužuje mene i njenu majku da smo uzimali novac. Njena nesrećna majka, njen očuh i ja učinili smo sve što je bilo u našoj moći da je zaštitimo i da se pravda zadovolji. Greh je da ova mala otpužuje majku i očuha, jer su oni bili puni straha od sveštenika, koji je „gospodar života i smrti” u Brčkom. Njena majka nije uzela nikakav novac od sveštenika. Prava istina je da je mafija tog sveštenika kidnapovala Zoranu, odvela je u Beograd i naterala je da snimi izjavu u kojoj tvrdi da je lagala da ju je sveštenik zlostavljao. Oni su je tom prilikom drogirali, davali joj hašiš ili šta već. Zato je davala različite izjave - kaže on.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.