UČESNICU PAROVA SILOVAO SVEŠTENIK! Advokat otkrio GROZNE detalje: Ljubio je, lizao i svlačio...
Foto: Printscreen

sveštenik zlostavljao učesnicu parova

UČESNICU PAROVA SILOVAO SVEŠTENIK! Advokat otkrio GROZNE detalje: Ljubio je, lizao i svlačio...

Potresna ispovest pevačice i učesnice „Parova 5” Zorane Đokić da ju je sa 14 godina silovao sveštenik šokirala je Srbiju. Duško Tomić, advokat koji joj je tada dodeljen, priča detalje ovog slučaja
Objavljeno:

Iako ga je Zorana prozivala što se nije pojavio na suđenju i da je zbog toga izgubila spor, on tvrdi da nije ni trebalo da bude na tom saslušanju.

- Nije samo Zorana bila zlostavljana, već i još jedna devojčica, čiji identitet ne mogu da otkrijem. One su zajedno odlazile kod S.M., koji ih je seksualno koristio tako što ih je ljubio, lizao i svlačio ih gole. To nije bilo silovanje, već bludne radnje, i za to je bio optužen od tužilaštva. Meni je kao advokatu Dečje ambasade dato punomoćje da zastupam njih u tom slučaju - kaže Tomić.

Zorana Đokić tetovirala je ime pevačice Zorice Marković na svojoj ruci kao znak zahvalnosti što joj je pomogla u životu. Pevačica kaže da je Zoraninu priču o silovanju čula pre nekoliko godina, kada su se i upoznale.

foto: Printscreen

- Zorana se sa tadašnjim dečkom pojavila kod mene pre nekoliko godina da se konsultuje o pesmama koje je želela da snimi. Na kafi su nam se tada pridružili njen brat i majka. Ona je tada, pred svima, ispričala priču o silovanju koju je nedavno ispričala i na „Hepiju”. Bila sam šokirana, kako pričom, tako i činom njene majke da je natera da potpiše oslobađajuću presudu za sveštenika. To kao majka ne mogu da shvatim, a opet, ta žena mi je delovala normalno. Konsultovala sam se sa svojima u kući i odlučili smo da joj pomognemo - kaže Zorica.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.