SMRT DEJANA MILOJEVIĆA JE SLOMILA SRBIJU, A NAJVIŠE NJEGOVU NATAŠU: Voleo ju je DO KRAJA, a oženio se njom MLAD
Foto: Starsport©

POTRESNO

SMRT DEJANA MILOJEVIĆA JE SLOMILA SRBIJU, A NAJVIŠE NJEGOVU NATAŠU: Voleo ju je DO KRAJA, a oženio se njom MLAD

Dejan je imao velike planove za budućnost, ali je sudbina bila ta koja menja sve...

Objavljeno: 07:34h

Srpski košarkaški trener Dejan Milojević preminuo je u januaru ove godine, a sahranjen je pre dva dana na Novom groblju u Beogradu.

Slavni sportista je iza sebe ostavio ćerku Mašu i sina Nikolu, a suprugu Natašu Milojević je voleo do poslednjeg dana.

Naime, Dejan je stao na ludi kamen kada je imao samo 23 godine, a nikada nije krio da je Nataša zaslužna za uspeh u njegovoj karijeri.

Potresna scena sa sahrane
Potresna scena sa sahranefoto: Espreso/Tamara Trajković

- Oženio sam se mlad, sa samo 23 godine i nikad se nisam pokajao. To je jedna od boljih stvari koju sam uradio u životu. Moja supruga je zaslužna za uspeh u mojoj karijeri - objasnio je svojevremeno.

Kako su prenosili domaći mediji, Dejanova majka je držala pse pomerance, a Nataša je jednom prilikom došla da kupi ljubimca i tada je prvi put videla Dejana.

- Dejanova majka je jedno vreme držala pomerance. Nije to ona radila zbog novca već iz ljubavi prema životinjama. Jednog dana u njihov dom je došla Nataša sa namerom da kupi psa. Tu u kući je upoznala Dejana, planula je ljubav, venčali su se i dobili decu. Taj pas je postao njihov kućni ljubimac koga su svi obožavali. Dejan i Nataša su se mnogo voleli. Ona je nežna i osetljiva... Ovo je tragedija... Ne znam kako će ona sve preživeti - rekao je prijatelj blizak porodici Milojević, prenosi "Republika".

1 / 6 Foto: Starsport

Prema rečima prijatelja, Dejan je imao velike planove za budućnost.

- Uvek je bio nasmejan i raspoložen, bilo mu je dobro u Americi ali je sanjao da se sa porodicom vrati u Srbiju i u Beograd. Samo u Srbiji se osećao svoj na svome. Plan je bio da ostanu u Americi dok deca ne završe školu a potom da se svi vrate kući u Beograd. Bila je to retko skladna porodica, a njihova ljubav vidljiva i gotovo opipljiva - dodao je on.

Bonus video:

02:57

Dejan Milojević

(Espreso / Republika /Blic/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.