ESPRESO O DANU ZALJUBLJENIH SA KATARINOM I LJUBOM: Bivša voditeljka otkrila sve o SUPRUGU, ovo NISTE ZNALI
Foto: Privatna arhiva

EKSKLUZIVNO

ESPRESO O DANU ZALJUBLJENIH SA KATARINOM I LJUBOM: Bivša voditeljka otkrila sve o SUPRUGU, ovo NISTE ZNALI

Evo koliko je pevač zapravo romantičan

Objavljeno: 07:19h

Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica su jedan od najlepših parova na estradi.

Pošto je danas Dan zaljubljenih, nas je zanimalo koliko je popularni pevač romantičan.

To je za Espreso otkrila upravo njegova supruga i bivša voditeljka.

– Ljuba je generalno romantičan, voli da me obraduje i vodi računa o posebnim datumima, ali to poštuju skoro svi muškarci, jer se plaše svađe kod kuće, tako da to ne računam. Više me obraduju sitnice koje on radi “običnim” danima. Često ume da se pojavi na vratima sa cvećem u ruci, slatkišima koje volim ili samo dođe i kaže: "Spremaj se, vodim te na jedno mesto!" - otkrila nam je Katarina i potom se osvrnula na to koliko je naročito brižan prema njoj otkad su dobili sina.

Koliko je pevač zapravo romantičan?
Koliko je pevač zapravo romantičan?foto: Printscreen/Instagram/ljubaperucica

– Od kada smo dobili dete za mene je najromantičnije to što se trudi da me malo poštedi i da mi pomogne, pa često noću ustane da presvuče i nahrani bebu da bih ja malo odmorila, a ono što me je najviše obradovalo je to što je jedan dan došao kući sa prelepom ogrlicom na kojoj su na jednom krugu napisana naša imena i datum venčanja, na drugom krugu ime našeg deteta i datum rođenja, a treći krug je ostao prazan sa željom da jednoga dana upišemo još jedno ime i još jedan datum rođenja.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/ljubaperucica

Inače, da podsetimo sve, Katarina i Ljuba su krajem prošle godine postali roditelji. Bivša voditeljka tada je rodila sina Alekseja.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:18

LJUBA PERUĆICA IZVADIO PRIJINU SLIKU, ŠOK U STUDIJU! Njegova reakcija zapanjila voditelja, a onda je pomenuo i SVOJU TRUDNU ŽENU

(Espreso/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.