TOTALNA DOMINACIJA SRPSKE PEVAČICE! NAPRAVILA HAOS VRUĆIM OBLINAMA: Nađa (40) zadaje DOMAĆI ZADATAK mnogo mlađima
Nađa Golubović, Foto: Privatna arhiva

FATALNA!

TOTALNA DOMINACIJA SRPSKE PEVAČICE! NAPRAVILA HAOS VRUĆIM OBLINAMA: Nađa (40) zadaje DOMAĆI ZADATAK mnogo mlađima

Pevačica rešila da odmori dušu i telo u dalekoj južnoj Aziji

Objavljeno: 06:52h

Popularna pevačica, Nađa Golubović, februarske dane provodi na Maldivima gde uživa u suncu, koktelima i egzotičnim plažama.

Zasluženi odmor je bukirala odmah posle praznika, a saznajemo da na luskuzno ostrvo nije otišla sa jačom polovinom, već sa prijateljicom.

Naša ekipa došla je u posed fotografija na kojima Golubovićeva izgleda nikad bolje. Vidi se da radi na sebi i da joj je nega na vrhu liste prioriteta:

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Takođe, za njenu liniju zaslužna je zdrava ishrana, redovan trening, ali i ples, koji je pevačici pored pevanja, druga ljubav.

Nađa ne preskače tradiciju da počasti fanove vrućim objavama na društvenim mrežama, te je ovoga puta izdvojila najbolje iz kolekcije:

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Golubovićeva popularnost stekla u drugoj sezoni muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" gde je bila i te kako primećena zahvaljujući svom dobrom glasu i atraktivnom izgledu.

Jedna je od najtraženijih gradskih pevačica koja je poznata po drugačijem repertoaru i performansima.

Iza sebe ima nekoliko snimljenih autorskih pesama ali i prerada poznatih numera poput: "Zabranjeni grad" (Ceca), "Ljube se dobri, loši, zli" (Magazin), i pesmu "Frka" koju svi znamo kao hit grupe "Nipplepeople".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.