JEDNA JE OD NAJMOĆNIJIH ŽENA U SRBIJI, BILA DIREKTORKA PA SE UDALA ZA GOLMANA: Svi detalji iz života Snežane Borjan
Snežana Borjan, Foto: Zorana Mandic/ATAImages

biografija

JEDNA JE OD NAJMOĆNIJIH ŽENA U SRBIJI, BILA DIREKTORKA PA SE UDALA ZA GOLMANA: Svi detalji iz života Snežane Borjan

Snežana Borjan godište ne krije

Objavljeno:

Bivša direktorka marketinga FK Partizan i golman uživaju u ljubavi. Njihovu sreću upotpunilo je rođenje sina Filipa, a Snežana Borjan godište ne krije.

Supruga fudbalera Milana Borjana, Snežana Borjan, mnogo pažnje posvećuje fizičkom izgledu. Svakodnevno vežba, birano se hrani i redovno ide na tretmane lepote.

Kako često deli sa pratiocima na Instagramu, uživa u pripremanju zdravih specijaliteta. Sneža izgleda besprekorno pa mnoge zanima koje je godište.

Koliko Snežana Borjan ima godina?
Koliko Snežana Borjan ima godina?foto: Instagram printscreen/snezanafi

Snežana je rođena 1982. godine u Užicu, dok je Milan pet godina mlađi od nje. Rođen je u Kninu, a 1995. godine je sa porodicom izbegao u Beograd. Pet godina kasnije su se preselili u Kanadu.

- Sedeli smo na pumpi i pričali. Osećao sam veliku želju da je poljubim i mislim da je i ona želela isto, ali nismo znali kako to da realizujemo.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pitao sam je da li ima veštačke trepavice, odgovorila je da nema. Iskoristio sam priliku da joj kažem da laže i dok je ona tvrdila suprotno, tražio sam da zažmuri. Tada sam je poljubio - ispričao je svojevremeno za „Gloriju” Milan Borjan, dok je Snežana priznala da je bila zatečena.

- Očigledno je da tada nisam znala za tu foru. On je mlađi od mene, tako da se poneo u skladu sa novim trendom i žargonom - rekla je ona jednom prilikom.

Bonus video:

00:11

Snežana Borjan uživala na Maldivima, pa sve nazdravila šampanjcem

(Espreso/Story/Marija Milenković/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.