KO BI REKAO? Isplivali nepoznati detalji odnosa Peđe i Ane Jovanović: Ostavila ga zbog POROKA, a sada ovo OBJAVILA
Predrag i Ana zajedno imaju troje dece, Foto: Instagram/anajovanovic1

najnovije

KO BI REKAO? Isplivali nepoznati detalji odnosa Peđe i Ane Jovanović: Ostavila ga zbog POROKA, a sada ovo OBJAVILA

Na svom Instagram profilu napravila je jednu retrospektivu njihovog odnosa

Objavljeno: 22:23h

Pevač Peđa Jovanović otkrio je da je godina za nama za njega bila jedna od najlepših jer je uspeo da se izbori sa svojim porokom zbog kog ga je i žena napustila, a sa kojom je na kraju uspeo i da se pomiri.

Predrag i Ana zajedno imaju troje dece, a supruga našeg pevača na svom Instagram profilu napravila je jednu retrospektivu njihovog odnosa, uz zajedničku sliku koju je postavila.

- Upoznali se 2007. godine, zabavljanje 2007, veridba 2007 godina, svadba 2008., još uvek zajedno 2024. godina. Preciznije upoznali smo se 2.9., a pitao me je da se udam za njega 14.9. posle samo 12 dana. I sada smo 17 godina zajedno.

Napravila jednu retrospektivu njihovog odnosa
Napravila jednu retrospektivu njihovog odnosafoto: Instagram/anajovanovic1

Podsećanja radi, Peđa je nedavno otkrio da ga je žena ostavila zbog problema sa alkoholom, ali da mu se na kraju ipak vratila.

- Problem sa alkoholom je svakako jedna tema koja je ogromna i pričam javno o tome. Imao sa problem za koji sam u jednom momentu mislio da ne mogu sam da se izborim sa njim. Mislio sam da mi je potrebna stručna pomoć, ali sam ipak uspeo sam – kazao je Peđa jednom prilikom.

Bonus video:

00:45

PEVAČU PUKAO GLAS 5 MINUTA PRED KONCERT, PA SE ZAKLJUČAO U WC! Peđa Jovanović otkrio kako se izborio sa tremom: Ključ je u OVOME

(Espreso/Blic/Milica Štulović/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.