NJEGOV RAZVOD JE TADA IZNENADIO NACIJU, A ON JE SADA REŠIO DA PROGOVORI O SVEMU: Ovo je pravi razlog RASTANKA?
Foto: RTV Pink printscreen

OVO NISTE ZNALI

NJEGOV RAZVOD JE TADA IZNENADIO NACIJU, A ON JE SADA REŠIO DA PROGOVORI O SVEMU: Ovo je pravi razlog RASTANKA?

Otvorio dušu o propalom braku

Objavljeno: 21:55h

Pevač Bane Mojićević progovorio je o razvodu od supruge Milice, koji se dogodio pre nekoliko godina, nakon šest godina braka.

- To što sam ja bio veran, ništa ne znači. Kad nešto ne funcioniše bolje je da se ljudi raziđu na vreme. Godinu dana smo se zabavljali, a šest godina smo bili u braku. Svakako je bolje da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. To mi je najveći stres i trauma koju sam doživeo. Čovek se bori da to toliko ne utiče na njega, naravno da jeste uticalo, ali dovoljno je vremena prišlo da mogu normalno da funcionišem - kaže Bane i dodaje:

- Bolje je da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. Lakše je kad imaš podršku, ali ako to nemaš, onda ideš dalje sam. Nisam našao novu partnerku, nema potrebe to da se krije. Muzika je za mene najbolja terapija i najbolji prijatelj u svakom trenutku,a naročito u onim najtežim - otkrio je pevač u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

1 / 6 Foto: RTV Pink printscreen

Podsetimo, pevač se pre tri godine se zvanično razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina i ćerku. Njih dvoje par godina pre zvaničnog razvoda su se rastali i nisu živeli zajedno, a Bane je izbegavao da priča o bračnim problemima, te gotovo niko nije znao za njihov rastanak.

Bonus video:

07:37

Bane Mojićević priznao da ima novu devojku

(Espreso/Kurir.rs/Premijera Vikend Specijal/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.