KAKO JE OVO MOGUĆE? Kompanije za SPORTSKO KLAĐENJE su se odlučile na OVAJ KORAK, PLAKAĆETE OD SMEHA KAD VIDITE
Foto: NFL / Planet / Profimedia

kakav haos!

KAKO JE OVO MOGUĆE? Kompanije za SPORTSKO KLAĐENJE su se odlučile na OVAJ KORAK, PLAKAĆETE OD SMEHA KAD VIDITE

tržište je podeljeno na 70 odsto koji misle da hoće i 30 odsto da neće.

Objavljeno: 22:32h

Svetske kladionice gore uoči Superbola, finala u američkom fudbalu, ali ne zbog potencijalnog pobednika, već iz poptuno drugog razloga. Brojne kompanije za sportsko klađenje odlučile su da se malo zabave ludilom Tejlor Svift- Trevis Kelsi, nakon što su Kanzas Siti čifsi osigurali ulazak u finale.

Ljudi se klade na to hoće li igrač Čifsa, Travis Kelsi, zaprositi pop zvezdu Tejlor Svift na Superbolu u nedelju. Pevačica je upravo završila svoju mega-popularnu turneju "The Eras Tour" u Japanu, i brže bolje svojim privatnim avionom doletela u Las Vegas, gde se veliki sportski događaj večeras odigrava, da podrži svog dečka.

Čifsi odmeravaju snage sa San Francisco 49ersima. FanDuel Canada ponudio je opkladu pod nazivom "Hoće li Travis Kelsi postaviti pitanje", a tržište je podeljeno na 70 odsto koji misle da hoće i 30 odsto da neće.

1 / 6 Foto: NFL / Planet / Profimedia

"U FanDuel Canada uvek tražimo načine da svoje kupce držimo angažovanima u važnim trenucima kao što je Superboul", rekao je FanDuel Canada Trading tim u poruci Rojtersu.

Ono što je takođe jako bitno je i ko nastupa u pauzi utakmice, a ovog puta ta čast je pripala Ašeru. Ko će mu praviti društvo, još uvek je misterija. Ranijih godina, najveće svetske zvezde su nastupale u poluvremenu Superbola, poput Bijonse, Rijanem, Eminema, Madone i mnogih drugih.

Bonus video:

00:19

Bakljada Delija na meču sa Voždovcem

(Espreso/Dnevnik.hr/Prrenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.