GRUDI UVIS, TU JE I MINIĆ! Vatrena bogatašica u SRPSKOJ PRESTONICI zapalila sve, a tek da vidite sa KIM: BOMBETINE
Foto: instagram/marijanamateus

opa bato!

GRUDI UVIS, TU JE I MINIĆ! Vatrena bogatašica u SRPSKOJ PRESTONICI zapalila sve, a tek da vidite sa KIM: BOMBETINE

Bliske prijateljice su zapalile sve na Dočeku

Objavljeno: 11:49h

Marijana Mateus, Novu 2024. godinu dočekala je na egzotičnoj destinaciji pod palmama, uz sunce i toplo more. Dizajnerka je uživala u Dubaiju a toliko joj se dopalo da je tamo ostala i za Božić.

Međutim, doček Srpske Nove godine nije mogla da propusti u Beogradu pa je sa toplih plus 30 u Beograd stigla na debeli minus, tačnije na -5 koliko je bilo tog dana, dok je uveče temperatura bila i niža.

Međutim, to Marijanu nije sprečilo da lumpuje u kafani sa prijateljima tačnije sa poznatom pevačicom Cecom Ražnatović s kojom je bliska prijateljica već godinama.

Marijana Mateus
foto: instagram/marijanamateus

Međutim, hladno vreme i temperatura u minusu nisu je sprečili da se razgoliti. Marijana je na svojoj Instagram stranici postavila fotografije sa dočeka Srpske Nove godine koju je proslavila u jednom restoranu u Skadarliji.

Dizajnerka je za provod odabrala top sa dubokim dekolteom iz koga su kipele njene bujne grudi, ali je pokazala i go stomak. Uz top je uklopila kratku suknjicu i čizme do polovine butina. Gola ramena je zaogrnula sakom u istom crnom dezenu sa srebrnim šarama u obliku paukove mreže. Naravno, ona je za provod odabrala markiranu garderobu sa potpisom čuvenog brenda Koko Šanel.

Sudeći po slikama koje je postavila na društvene mreže, ali i njenom postu Marija je lumpovala do jutra uz prijatelje u Beogradu. Na jednoj od fotografija ona je pozirala sa Cecom s kojom se druži već godinama.

1 / 4 Foto: instagram/marijanamateus

- Noć za pamćenje - napisala je Marijana uz slike.

Prisutni muškarci u kafani nisu mogli da skinu pogled sa golišave dizajnerke i Cece, a sam pogled na Marijanine bujne grudi u tesnom topu bili su na aparatima. Za razliku od Marijane njena drugarica Ceca Ražnatović je bila u opuštenijom varijanti u crnim pantalonama i crnoj majici bez rukava.

Usledili su brojni komentari na njen post.

- Maki, prava si lepotica!

- Dopada mi se tvoj izgled.

- Predivna!

- Obožavam tvoj stil koji je izraz tvog divnog odnosa prema životu. Nastavite da budete blistavi, da šaljete ljudima pozitivne vibracije i energiju.

- O moj Bože! Pa ti su u Beogradu!

- Lepa i zgodna žena.

- Prava lepotica - bili su samo neki od brojnih komplimenata mahom muškaraca na račun atraktivne Marijane Mateus.

01:05

NE ZNAM ZAŠTO JE CECA OTPEVALA PESMU ZA FILM O DŽEJU! Mina Kostić ne krije nezadovoljstvo: Očekujem da me pozovu da glumim

(Espreso / srecna.republika/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.