KO JE ZAPRAVO "SRPSKI KRALJ HLEBA"? Espreso saznaje: Jovana nije PRIVATNO OVAKVA, a evo šta su radili na PROSLAVI
Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

ESPRESO ZA VAS

KO JE ZAPRAVO "SRPSKI KRALJ HLEBA"? Espreso saznaje: Jovana nije PRIVATNO OVAKVA, a evo šta su radili na PROSLAVI

Saznali smo nove detalje o Draganu Stankoviću

Objavljeno: 14:02h
Milica Stanimirović

Poslednjih mesec dana javnost ne prestaje da bruji o dečku Jovane Jeremić.

Voditeljka Pinka je nedavno oktrila i da se preselila kod biznismena u Grocku, a malo ko zna zapravo ove detalje o njemu.

Dragan Stanković, dečko Jovane Jeremić, je i vlasnik i direktor Pekarske industrije „AS – Braća Stanković“ iz Begaljice kod Grocke. Firma je osnovana 2002. godine, a mnogi ga danas nazivaju "kraljem hleba".

Ljubav cveta
Ljubav cvetafoto: Printscreen Instagram/jeremicjovana

Dragan ima dva sina Miloša i Mihajla, a stariji Miloš se nedavno oženio i gala svadbi prisustvovala je i voditeljka Jovana. Pisali smo i o njegovoj snajki Mariji koja je njegovom sinu Milošu podarila ćerku, a Draganu unuku.

Jovana je nedavno otkrila i šta sve Dragan radi.

"Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu. Nalazim se u pekarskom carstvu. Ja sam faktički preseljena kod njega, tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde. Dragan je maksimalno uložio u biznis, puno radi. Sad ću vam pokazati kako sve izgleda. Dragan je ipak šef, ja sam propratna", rekla je ona u emisiji Premijera.

Jovana je nedavno otkrila i šta sve Dragan radi
Jovana je nedavno otkrila i šta sve Dragan radifoto: Printscreen Instagram/jeremicjovana

Espreso je došao do novih informacija o Draganu. Naime, njegov poslovni partner je otkrio neke detalje u vezi njegovog života.

"Dragan je ozbiljna glava, jako mu je bitan posao, mnogo truda i rada ulaže u sve. Radnici ga poštuju, a i on njih. Jeste pre dve godine doživeo milionsku štetu, kada mu se u Grockoj zapalio objekat. To je bio udar za njega, ali se oporavio", rekao je izvor za Espreso pa dodao:

1 / 9 Foto: Espreso privatna arhiva

"Ne znam kako ga je i čime Jovana zaludela, ali on je odlepio za njom. Nisam je voleo baš, ali kako sam je upoznao skapirao sam da je super žena, dosta je drugačija nego na televiziji. Vesela je, ali i pametna. Pametna je čim je i uspela Dragana da očara toliko. Vole se baš, bili smo sad zajedno na jednoj proslavi. Oni su se samo grlili i ljubili, kao deca neka. Šta znam, mislim da su baš srećni."

Stankovićev poslovni partner još jednom je ponovio koliko je voditeljka drugačija privatno.

"Ma, ja sam se oduševio, ona je dosta drugačija. U emisiji priča kao navijena, a pored Dragana je bubica. Samo tepaju jedno drugom, dosta je mirnija. Dosta su slični, to je istina", završio je izvor za Espreso.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:06

Jovana Jeremić dečku peva na uvce

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.