VODITELJKA SLAGALICE OTVORILA DUŠU: Mislila je da ne može da ostane TRUDNA, pa je dete rodila u 41. godini
Jelena Simić, Foto: RTS printscreen

iskrena

VODITELJKA SLAGALICE OTVORILA DUŠU: Mislila je da ne može da ostane TRUDNA, pa je dete rodila u 41. godini

Ona sa 18 godina starijim mužem ima dvoje naslednika - ćerku Unu i sina Aleksu

Objavljeno:

Voditeljka "Slagalice" Jelena Simić već dve decenije uživa u ljubavi sa suprugom Draganom Simićem.

Ona sa 18 godina starijim mužem ima dvoje naslednika - ćerku Unu i sina Aleksu. Par je 2010. dobio ćerku Unu, a 2020. iznenadila ih je vest o Jeleninoj drugoj trudnoći. Tada je na svet stigao i sin Aleksa.

- Od trenutka kada se Una rodila moj život je ispunjen na najlepši mogući način. Uvek sam mislila da sam ja mama jedne devojčice kojoj mogu da se posvetim potpuno i da je to u skladu sa mojim mogućnostima. Suprug i ja nismo planirali drugo dete, ali Una je poslednjih godina stalno govorila da je njena najveća želja u životu da dobije brata ili sestru. Kada sam malo razmislila shvatila sam da sam sebična, jer znam koliko meni moja sestra znači, koliko smo upućene jedna na drugu. Priželjkivala jesam da drugi put postanem mama, ali sam mislila da to više nije moguće. Kada smo saznali za lepu vest, bila je to velika radost u našoj porodici - ispričala je svojevremeno za "Wannabe Magazin" Jelena, koja je drugo dete rodila u 41. godini.

Jelena Simić  o porodici
Jelena Simić o porodicifoto: Printscreen Instagram/_simicjelena

- Naš brak je zasnovan isključivo na ljubavi. Dragan i ja smo dom gradili zajednički - istakla je nedavno voditeljka, te navela da sa Draganom nipošto nije iz koristi.

- Što se karijera tiče, dešavalo nam se da je sredina upućivala otrovne strelice na jedno od nas preko leđa onog drugog. Nije tu bilo nikakve koristi. Jedina mera do koje mi držimo je mera ljubavi - kazala je Jelena tad za "Hello".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/J.S. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.