MINA KOSTIĆ LJUTA ŠTO CECA PEVA PESMU ZA FILM O DŽEJU? Isplivali NOVI DETALJI u emisiji, nije KRILA OVU STVAR
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ovo niste znali

MINA KOSTIĆ LJUTA ŠTO CECA PEVA PESMU ZA FILM O DŽEJU? Isplivali NOVI DETALJI u emisiji, nije KRILA OVU STVAR

Ne zna da li je bila predviđena za film...

Objavljeno: 08:14h

Mina Kostić razjasnila je u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića da li je trebalo da glumi u filmu Nedelja o Džeju Ramadanovskom.

Kako je bila bliska sa legendarnim pevačem i sa njim snimila evergrin Slavija, neki su očekivali da će se ona pojavati u filmu.

- Ja ne znam da li sam bila predviđena za film, ali sa obzirom na to da se snimalo od 90-ih neke, od početaka njegove karijere, a ja sam se sa Džejem, mada sam ga poznaval od ranije nisam družila do 95. godine kada je on imao koncert.

1 / 7 Foto: Printscreen

Iznenađena je što je njena koleginica Svetlana Ceca Ražnatović otpevala pesmu za film, jer misli da je to trebalo da uradi ona:

- Znam da je Ceca otpevala pesmu, mislim da sam ja trebala da otpevam tu pesmu, ne znam zašto, zbog čega, šta, kako?! Verovatno zato što se ja tad nisam družila sa njim.

01:05

NE ZNAM ZAŠTO JE CECA OTPEVALA PESMU ZA FILM O DŽEJU! Mina Kostić ne krije nezadovoljstvo: Očekujem da me pozovu da glumim

Ukoliko dođe do nastavka filma očekuje poziv za saradnju:

Možda bude neki nastavak pa ću biti u filmu ili tako nešto, ali u svakom slučaju, kako god, ja sam srećna da sam imala takvog prijatelja i to je to.

Bonus video:

00:53

NAPRAVIO SAM PROBLEM, ONA O SVEMU ODLUČUJE! Emir Lapsus otkriva da li će njegov duet sa Jelenom Karleušom ugledati svetlost dana!

(Espreso / Kurir / Milan Vučković/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.