OVA ATOMSKA BOMBA JE ŽENA MLADENA KRSTAJIĆA: Zavolela ga dok je vozio JUGA, a danas imaju BRDO LOVE
Mladen Krstajić, Foto: Starsport©

lutka!

OVA ATOMSKA BOMBA JE ŽENA MLADENA KRSTAJIĆA: Zavolela ga dok je vozio JUGA, a danas imaju BRDO LOVE

Supruga Mladena Krstajića je prava bomba

Objavljeno: 22:00h

Srpski trener Mladen Krstajić našao se u žiži interesovanja kada je u medijima odjeknula vest da će dobiti otkaz na mesto selektora Bugarske usled katastrofalnih rezultata na kvalifikacijama za evropsko prvenstvo.

Ipak, od 2018. godine, koliko je Krstajić selektor ove reprezentacije, cela Bugarska zavolela je njegovu porodicu, a poseban utisak ostavila je supruga Mladena Krstajića.

Ljubica Krstajić atraktivna je žena i majka troje dece, sina Mateje i ćerki Elene i Svetlane, koja dane provodi u teretani i ima izvajano telo boginje.

Supruga Mladena Krstajića njegova je prva ljubav, koja datira iz perioda kada je igrao u „Partizanu“, a dosledno ga je pratila kroz čitavu karijeru, bodrivši ga svim srcem.

- Oženio sam se, supruga je ostala trudna, vozio sam „juga“ na dve rate i normalno je da sam bio u grču kada nisam ni znao ko mi glavu nosi. A kad su mi u Nemačkoj pare došle u džep, naglo sam se opustio i zaigrao dobro, pošto sam obezbedio čitavu porodicu - rekao je Krstajić svojevremeno u jednom intervjuu.

1 / 5 Foto: Starsport©

Danas su Mladen i Ljubica bogatiji za još jednog člana porodice, unuku Elenu, koju im je podarila najstarija ćerka Svetlana.

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.