DA LI STE ZNALI OVO? Isplivale informacije o DETINJSTVU NAJPOZNATIJE SRPKINJE, zbog jedne stvari se LEDI KRV
Dunja Jovanić, Foto: printscreen/instagram/imfashionbabe

SUDBINA

DA LI STE ZNALI OVO? Isplivale informacije o DETINJSTVU NAJPOZNATIJE SRPKINJE, zbog jedne stvari se LEDI KRV

Jedna od naših najpopularnijih influenserki je definitivno Dunja Jovanić, o njenom privatnom životu se malo znalo, a sada mi to menjamo

Objavljeno:

Influenserka Dunja Jovanić je konstantno pod budnim okom medija, stekla je veliku popularnost u poslednjih par godina.

Dunja se bavi kreiranjem sadržaja za društvene mreže, ali i promovisanjem raznih modnih brendova. Na Instagramu je prati preko 360.000 ljudi, a godinama snima videe za svoj Youtube kanal.

Dunja je rođena 1989. godine u Bosni i Hercegovini, a roditelji su joj se razveli u momentu kada je imala samo 9 godina. Svoje detinjstvo je opisala kao ne baš tako lako, bilo je izazovno.

- Mama i tata su mi se razveli kada sam imala devet godina i bila sam prvo dete na kom se to vrlo oslikalo i koje je uvek bilo između toga. Mnogo sam se selila i nisam imala neku svoju oazu. Mnogo puta sam izneverena, na neki način ostavljana i nisam imala emotivnu sigurnost pri odrastanju. Učena sam da sam A4 papir i da je moje šta ću ispisati na njemu. U međuvremenu shvatila sam da sam ja poseban A4 papir koji kada ga zgužvaš sam krene da se otvara. Ostanu ožiljci na nekim mestima, ali se on ipak ispravi - rekla je Dunja za Elle.

1 / 3 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Influenserka je postala veoma poznata i uspešna, počela je da se bavi modom i društvenim mrežama, a nedavno je otvorila i svoju firmu.

Podsetimo, nedavno smo pisali o ljubavnom životu Dunje Jovanić, više o tome pročitajte OVDE.

Bonus video:

44:26

Netkulturno LIVE EP04

(Espreso/Nikola Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.