SVE JE JASNO KAO DAN! EVO OD ČEGA ŽIVI KATARINA ŽUTIĆ: Gluma pala u DRUGI PLAN, ovo je NOVI BIZNIS!
Katarina Žutić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

niste znali

SVE JE JASNO KAO DAN! EVO OD ČEGA ŽIVI KATARINA ŽUTIĆ: Gluma pala u DRUGI PLAN, ovo je NOVI BIZNIS!

Ne može se samo od glume živeti

Objavljeno: 21:23h

Katarina Žutić je vrsna glumica, možemo da je gledamo u nekoliko predstava u beogradskim pozorištima, ali izgleda da se ne može živeti samo od toga.

Ćerka dve legende, Svetlane Bojković i Miloša Žutića, poseduje talent za još neke umetnosti.

Kajina velika strast, pa i dodatni izvor prihoda, u poslednje vreme je slikarstvo. Čak je i njen profil na Instagramu ispunjen akvarelima, ali voli i mešovite tehnike.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Njeni radovi su uglavnom apstraktni. Da se vrlo ozbiljno tome posvetila, govore i objave koje prate slike, a imala je i nekoliko izložbi.

Da je postala pravi majstor, govore i brojni komplimenti ispod fotografija. Kaji Žutić, svestranoj umetnici, talenat i energija ne daju mira. Svoje uloge pažljivo bira, završila je i režiju, oprobala se kao muzičar, a tokom korone počela je i da slika.

Moji radovi predstavljaju pejzaže i svedoče koliko je priroda bitna u našim životima, a mi je uporno ignorišemo. Budući da sam već u zrelim godinama, normalno je da razmišljam šta ću kad odem u penziju. Slikanje mi je nekako najprivlačniji angažman za budući život – izjavila je posle jedne izložbe.

Izabrala sam ovu umetnost koja podrazumeva ne usamljenost, već osamu koja mi mnogo znači. Prošlo je vreme izlazaka, sada mi prija da budem u prirodi, da se bavim formom, bojama. Ovo je moj divni novi, rekla bih, trajni hobi.

Bonus video:

00:39

Reakcije Slavice Đukić Dejanović na glumu Katarine Žutić u seriji Porodica

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.