KOMŠIJE OTKRILE SVE O GAGIJU JOVANOVIĆU I BRANKI PUJIĆ: Ove DETALJE do sada NIKO nije mogao da ZNA
Branka Pujić i Gagi Jovanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pogledajte

KOMŠIJE OTKRILE SVE O GAGIJU JOVANOVIĆU I BRANKI PUJIĆ: Ove DETALJE do sada NIKO nije mogao da ZNA

Par je u skladnom braku dugi niz godina

Objavljeno:

Glumac Gagi Jovanović i njegova supruga Branka Pujić trenutno su na odmoru u Crnoj Gori, gde i imaju njihov stan.

Kako su otkrile komšije sa primorja poznatog para, Gagi i Branka već mesec dana uživaju na moru, a dok Pujićevu često viđaju to nije slučaj sa njenim suprugom.

- Dolaze im gosti često, Branku viđamo, ali Gagija ne. Miran je kraj, udaljeno je od plaže, imaju svoj mir i privatnost. Predivna im je terasa, gleda na more - rekla je komšinica za "Blic".

- Jao, Branka je divna. Pre odlaska na plažu često svraća u prodavnicu sama. Ispriča se sa ljudima, neposredna je i prijatna. Gagija ne viđamo. Mislim da su mesec dana već na odmoru. Gagi voli mir, na plažu ide obično ujutru rano ili uveče, kada nema ljudi - rekla je druga komšinica.

Inače, glumac Gagi Jovanović ima i kuću u mestu Ribnica, kod Zlatibora, gde provodi svaki slobodan trenutak.

Do vikendice Dragana Jovanovića, ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, a imanje je okruženo pašnjacima. Pastoralni prizori za kakvima u ludilu današnjeg vremena sve češće žudimo.

− Mogao bih da priznam da ovo doživljavam kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo ceo život. Jednostavno, dođe trenutak kada shvatiš da to može da ostane samo jedna uspomena i da bude lepa turistička destinacija – priznao je svojevremeno Gagi u intervjuu za Al Jazeeru.

S obzirom na to da ga prethodnih godina muče problemi s kičmom, odnosno diskus hernija, boravak na planini i svežem vazduhu svakako mu prija. Uživa u prirodi, druži se sa meštanima, živi kao sav normalan svet, a kada mu zatreba nešto iz prodavnice, tu je motor.

Ćerka Anđela od roditelja je nasledila talenat, ali i ljubav prema prirodi, pa rado odlazi na Zlatibor, koji je privlačan u svakom godišnjem dobu. No, Gagijeva supruga Branka Pujić više voli more. Zato su jednu od porodičnih oaza napravili i u Herceg Novom.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.