BRAT NIKOLE JOKIĆA JE OPASAN FRAJER: Bio je u BRAKU sa Amerikankom, a sada je OSVOJIO SRCE OVE LEPOTICE (FOTO)
Nikola Jokić, Foto: Arena Sport TV/Twitter

da li ste znali?

BRAT NIKOLE JOKIĆA JE OPASAN FRAJER: Bio je u BRAKU sa Amerikankom, a sada je OSVOJIO SRCE OVE LEPOTICE (FOTO)

Nemanja Jokić rođen je 26. avgusta 1984. godine i stariji je od Nikole 11 godina.

Objavljeno: 20:08h

Nemanja Jokić, stariji brat našeg slavnog košarkaša Nikole Jokića, pojavio se pre dva meseca na turniru u Somboru i tada su sve oči bile uprete u njega.

Nemanja Jokić rođen je 26. avgusta 1984. godine i stariji je od Nikole 11 godina. Zaljubljenik je u basket kao i njegov brat Nikola Jokić, igrao je za tri sezone za koledž ekipu Detroit Mersi, pa prešao na MMA borbe, tri uvodne pobede obezbedile su njegov uspešan početak bavljenja ovim sportom.

- Pravio sam greške. Kada sam bio mlad, košarka mi nije bila prioritet broj jedan. Izslasci, žurke, opijanje, devojke, to su mi bile glavne preokupacije. Sam sam donosio odluke tipa "neću ili hoću da treniram". I dalje mi je bila potrebna podrška porodice. To mi je nedostajalo tamo - rekao je jednom prilikom Nemanja Jokić koji je i veliki zaljubljenik u tetovaže, o čemu govore brojni crteži na njegovom telu, što oni vidljivi što pretpostavljavamo brojne tetovaže ispod odeće.

Brat Nikole Jokića, Nemanja sa devojkom
Brat Nikole Jokića, Nemanja sa devojkomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pre nekoliko godina pisalo se da se Nemanja oženio Afroamerikankom po imenu Šenon o kojoj američki mediji ne znaju mnogo, a koja se pojavljivala na nekoliko slika sa Nemanjom, ali i sa Nikolom. Kasnije se, međutim, nije pisalo mnogo o njoj, pa nije poznato kada je došlo do kraha ljubavi, a nedavno se Nemanja u Somboru pojavio u društvu svoje nove i javnosti nepoznate partnerke.

Žena u čijem društvu je stigao na konjičke trke bila je u veoma zapaženom modnom izdanju, haljini ravnog kroja i sa ogromnim šeširom u istoj boji.

Ko je Nemanja Jokić?
Ko je Nemanja Jokić?foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nemanja Jokić poznat je javnosti i po tome što je žustro branio brata zajedno sa trećim bratom Jokića, Strahinjom, tokom njegovih određenih razmirica na terenu. Sukob košarkaškog asa sa Markifom Morisom iz Majamija bio je jedan od takvih događaja.

Mogu se čuti i komentari da Nemanja veoma atraktivno izgleda, a neretko se može videti i na Instagram profilu svoje snajke Natalije Jokić, sa njom i svojim bratom Jokićem.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.