OVO JE BIVŠI MUŽ STANIJE DOBROJEVIĆ: Njega je VEŠTO KRILA OD JAVNOSTI, puca od MIŠIĆA, a ima i NOVU ŽENU (FOTO)
Stanija Dobrojević, Foto: Instagram printscreen/stanijadobrojevic

da li ste znali?

OVO JE BIVŠI MUŽ STANIJE DOBROJEVIĆ: Njega je VEŠTO KRILA OD JAVNOSTI, puca od MIŠIĆA, a ima i NOVU ŽENU (FOTO)

Još tokom Stanijinog učešća u "Farmi 1", 2011. godine, mediji su pisali o njenom braku, iako je starleta tada tvrdila da je samo u vezi. Međutim, kasnije je priznala da je bila udata za ovog zgodnog Rusa.

Objavljeno: 22:53h

Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević se pre mesec dana verila u Las Vegasu, a sada planira venčanje na ostrvu u Karipskom moru.

Stanija Dobrojević pravi svadbu na Karibima. Starleta je već nekoliko meseci u vezi s momkom koji je poreklom s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu.

Ipak, malo ko zna da ovo neće biti Stanijin prvi brak, već da je ona bila udata za Vladimira Ukraintskog, kom je izgovorila sudbonosno "da" 2010. godine u tajnosti.

Ko je bivši muž Stanije Dobrojević?
Ko je bivši muž Stanije Dobrojević?foto: ATA images

Njih dvoje su se nakon dve godine rastali, ali su nastavili da poslovno sarađuju.

Još tokom Stanijinog učešća u "Farmi 1", 2011. godine, mediji su pisali o njenom braku, iako je starleta tada tvrdila da je samo u vezi. Međutim, kasnije je priznala da je bila udata za ovog zgodnog Rusa.

- Ja sam dva puta bila prošena. Jednom sam imala brak od dve godine, bez dece, naravno. Ali mi nije padalo na pamet da rađam decu pre 30. godine, jer sam želela da ostvarim svoje hirove, ciljeve - ispričala je tada Dobrojevićeva.

Pomenuti Rus je čak nakon rastanka potvrdio celu priču za “Blic”.

“Zajedno smo proveli divne trenutke, ali je ona shvatila da joj nedostaje život u Srbiji i zbog toga je odlučila da se vrati. Što se tiče tog braka, ponele su nas emocije”, rekao je tada Vladimir.

Stanija je, tada za medije ispričala da je Vladimir završio Ekonomiju i slikao se za poznati muški časopis "Men's Health".

Sudeći po fotografijama koje se nalaze na njegovom Fejsbuk profilu, Vladimir se pre par godina verio.

On, naime, sada uživa u srećnoj vezi sa izvesnom Valentinom Gudi koja nije ni nalik Staniji Dobrojević. Njen izgled, ali i stil oblačenja je znatno smernije, u odnosu na starletin, koja u prvi plan uvek stavlja svoje atribute.

Da podsetimo, domaći mediji su preneli da se starleta Stanija Dobrojević udaje za momka sa naših prostora koji živi i radi u inostranstvu.

- Stanija je raskinula s dečkom s kojim je bila u vezi od prošle godine, posle razlaza s Markom Markovićem, ali nije dugo samovala. Posle samo nekoliko nedelja "pala" je na momka koji je s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu i ima 38 godina kao i ona. Njen izabranik zbog posla često putuje u Ameriku, gde su se i upznali. "Odlepila" je za uspešnim biznismenom, a on je drži kao malo vode na dlanu! Skoro nije bila toliko zaljubljena, pa me ne čudi što je posle samo nekoliko meseci počela da planira budućnost s njim. Čezne da se uda i da rodi dete - otkriva Stanijina drugarica.

Ona dodaje da je atraktivna starleta već dobila verenički prsten:

- Pozvala me je prošlog meseca i rekla mi da se verila! Ispričala mi je da je s dečkom bila na odmoru u Las Vegasu i da ju je tamo zaprosio. Pripremio je romantičnu večeru na balkonu hotela u kom su odseli i izvadio prsten. Oduševila se! Sad su zajedno u Majamiju i tamo će ostati do svadbe. Malo mi je sve to delovalo prebrzo, pa sam je pitala da li je trudna, ali mi je rekla da nije.

- Čim se verila, pozvala je majku Slavicu i brata Sanija. Rekla im je da priprema venčanje na Karibima, kao i da će im poslati avionske karte. Iznenadila sam se što je odlučila da sve bude na obali mora, pred malim brojem ljudi, jer mi je ranije pričala kako želi veliku i glamuroznu svadbu. Očigledno je odustala od toga.

Mada će venčanje biti intimno, starleta ipak želi bajku.

- Sad je u potrazi za dekoraterom, jer želi da sve bude u njenoj omiljenoj roze boji. Čak će imati i roze cveće u kosi. Kaže da će ona biti Barbi, a mladoženja Ken - priča Stanijina prijateljica.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.