SEMIR ISPRIČAO ZAŠTO JE VARAO ŽENU: Zvezda Granda dao OBRAZLOŽENJE zbog kog će MNOGO BITI BESNI
Semir Džanković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

on tako kaže

SEMIR ISPRIČAO ZAŠTO JE VARAO ŽENU: Zvezda Granda dao OBRAZLOŽENJE zbog kog će MNOGO BITI BESNI

Inače, da je ovo davna prošlost Semira Džankovića, govori i video snimak sa finala takmičenja "Zvezde Granda", gde je pevaču supruga Sanela bila najveća podrška

Objavljeno:

Finalista muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", pevač Semir Džanković zauzeo je treće mesto, a njegova supruga bila mu je velika podrška.

Ono što je mnogima ostalo u sećanju, je da je Semir upravo tu suprugu prevario sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, dok su oboje bili u jednom muzičkom takmičenju. Međutim, njegova žena rešila je da sačuva brak, pa su Semir i ona i dalje zajedno.

On se sada pojavio na promociji nove pesme njegovog kolege Joce Stefanovića, a tom prilikom je progovorio o svom neverstvu.

Inače, da je ovo davna prošlost Semira Džankovića, govori i video snimak sa finala takmičenja 'Zvezde Granda', gde je pevaču supruga Sanela bila najveća podrška.
Inače, da je ovo davna prošlost Semira Džankovića, govori i video snimak sa finala takmičenja "Zvezde Granda", gde je pevaču supruga Sanela bila najveća podrška.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ne bih to da komentarišem. To je tema koja ne treba vše da se pokreće, to je bilo pre nepunih deset godina, nemam sada nikakav komentar na to. Ne znam što se hvataju svi za tu temu, mislim da nikome to nije zanimljivo. Ne pogađa me to. Opametio sam se od tada, hvala Bogu. Bio sam mlad, mlad sam se oženio. Neka mladalačka ludost me je navela na to. Ja sam sada zreo čovek, uživam sada u porodici. Moguće je da muškarci treba malo kasnije da se ožene. Ja imam sada zlatnu decu, njih to pogađa, oni sve to čitaju i gledaju i sve im teško pada. Ja čitam komenatare na mrežama, ali sada više ne - rekao je on za "Blic".

Inače, da je ovo davna prošlost Semira Džankovića, govori i video snimak sa finala takmičenja "Zvezde Granda", gde je pevaču supruga Sanela bila najveća podrška.

Inače, da je ovo davna prošlost Semira Džankovića, govori i video snimak sa finala takmičenja 'Zvezde Granda', gde je pevaču supruga Sanela bila najveća podrška.
Inače, da je ovo davna prošlost Semira Džankovića, govori i video snimak sa finala takmičenja "Zvezde Granda", gde je pevaču supruga Sanela bila najveća podrška.foto: Printscreen: Instagram/dzankovicsemir

U jednom trenutku u bekstejdžu pao je i poljubac između njih. Supružnici su definitivno nakon turbulentnog perioda, našli zajednički jezik, a Sanela je uspela da skupi snagu i mužu sa kojim ima decu oprosti preljubu.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.