TAMARA ĐURIĆ RAZOTKRILA SEMIRA, FINALISTU U ZVEZDAMA GRANDA: "Smetalo mu je "BOŽE PRAVDE", pa me OŠAMARIO"
Semir Džanković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

potresno

TAMARA ĐURIĆ RAZOTKRILA SEMIRA, FINALISTU U ZVEZDAMA GRANDA: "Smetalo mu je "BOŽE PRAVDE", pa me OŠAMARIO"

Međutim, kada mu je Tamara odgovorila da može to da uradi sa svojom decom, Semir je izgubio kontrolu i nasrnuo na nju

Objavljeno:

Semir Džanković, pevač iz Novog Pazara, završio je kao trećeplasirani u velikom finalu Zvezda Granda, za sezonu 2022/23.

U finalnoj noći mediji su pričali sa Semirom, a jedna od tema bila je i njegova diskvalifikacija sa "Farme" 2015. godine. Tada je Semir napravio skandal, isprovociran time što je Maja Nikolić pevala pesme "Tamo daleko" i "Od Vardara pa do Triglava". Tada je taj Majin gest doživeo kao provokaciju, pa se posvađao i sa Tamarom Đurić.

- Pa šta ako je pevala, je li te vređala? Šta te vređa, je l' te vređa što peva? - urlala je Tamara na Semira.

Međutim, kada mu je Tamara odgovorila da može to da uradi sa svojom decom, Semir je izgubio kontrolu i nasrnuo na nju
Međutim, kada mu je Tamara odgovorila da može to da uradi sa svojom decom, Semir je izgubio kontrolu i nasrnuo na njufoto: Printscreen/farma

- Ne, vređa me to što se svađa sa mnom i peva. Ovde se peva "Oj Kosovo, Kosovo" i sve, nije problem da se pevaju takve pesme. Ali ne može ona da se svađa sa mnom, ona mene namerno bocka sa tim. Je.... joj decu u p.... ubiću je na mestu - rekao je Semir Tamari.

Međutim, kada mu je Tamara odgovorila da može to da uradi sa svojom decom, Semir je izgubio kontrolu i nasrnuo na nju. Pevač je zamahnuo rukom ka Tamari i udario je po vrhu kačketa. Međutim, dok su ga tadašnji rijaliti saborci izvodili napolje, on je Tamaru gađao izgovorivši i, kako se tada pisalo, "Alahu ekber".

Sada je Semir o ovome govorio za Telegraf, ali je istakao kako nije izbačen zbog "stvari koje je izrekao", već zbog nasilja.

Međutim, kada mu je Tamara odgovorila da može to da uradi sa svojom decom, Semir je izgubio kontrolu i nasrnuo na nju
Međutim, kada mu je Tamara odgovorila da može to da uradi sa svojom decom, Semir je izgubio kontrolu i nasrnuo na njufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Realno se kajem zbog učešća u rijalitiju, bavim se muzikom i nisam neko ko treba da boravi uopšte tamo. Najgore je što ja nisam izgovorio ništa, to što se pisalo - ja to nisam izgovorio! Bio sam diskvalifikovan zbog nereda koji se desio, tad nije bilo toliko nasilja u rijalitiju, kao što je sad. Bio sam diskvalifikovan zbog nasilja, ali ne bih da se vraćam na tu temu - objašnjavao nam je Semir.

On je rekao i kako se sa Tamarom nakon Farme video, te kako su u dobrim odnosima.

Tim povodom pozvali su Tamaru koja se, kako se čini, bolje od Semira seća događaja sa Farme.

- Pa, afekat nije izgovor. Ne znam zbog čega se kaje, što je bio učesnik rijalitija? Može samo da se kaje što je bio loš učesnik! Nije njega rijaliti terao da viče "Alahu ekber", ni da izgovora reči poput "je*aću ti decu", jer je Maja Nikolić pevala "Bože pravde". Nije izbačen bez razloga, fizičkog kontakta, konkretno je mene udario kada sam mu rekla da Maja ima pravo da peva Bože pravde, rekao je "je*aću joj decu". Ja sam rekla "nećeš joj je*ati decu, evo ja ti kažem!" - priča Tamara za Telegraf.rs.

On je rekao i kako se sa Tamarom nakon Farme video, te kako su u dobrim odnosima.
On je rekao i kako se sa Tamarom nakon Farme video, te kako su u dobrim odnosima.foto: Printscreen: Instagram/dzankovicsemir

- Ja sam rekla "pošto ti smeta himna Srbije zašto si u rijalitiju koji se nalazi u zemlji Srbiji i gde su svi dobro došli bez obzira odakle dolaze, koje su vere, i u kom je strogo zabranjeno da se priča na tu temu, gde su svi bili "farmeri" i ravnopravni ucesnici". Rekao je tada "ne može da peva i tačka", je*acu joj decu", na šta sam mu ja odgovorila "možeš svoju ako voliš decu". Udario mi je šamar i počeo da lomi sve po imanju. E, zato je diskvalifikovan! Nadam se da je sazreo i shvatio da smo svi ljudi i da nije bitno odakle dolazimo. Želim mu puno sreće - poručila je Đurićeva.

Bonus video:

01:04

Tamara Đurić u Sceniranju govorila je o bivšem partneru Nikoli Kačareviću

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.