Poznati pevač do juče je bio predmet sprdnje svih! Onda je izgubio 60 kg, sad ga niko ne prepoznaje! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instargam/boki13official

TRANSFORMERS!

Poznati pevač do juče je bio predmet sprdnje svih! Onda je izgubio 60 kg, sad ga niko ne prepoznaje! (FOTO)

Njegova rekordna kilaža, kako se spekulisalo, dosegla je blizu 130 kilograma, a budući da mu se prekomerna težina odrazila na zdravlje, on je otišao u London, gde je na specijalizovanoj, privatnoj klinici rešio svoje muke
Objavljeno: 14:29h

- Ipak, dobro se informisao, a nakon što je razgovarao sa doktorima, odlučio je da, ipak, pristane na operaciju i sada je presrećan - kaže dobro obavešteni izvor blizak Bokiju.

On je otkrio kakvom se zahvatu podvrgao pevač.

Posle brojnih hormonskih analiza utvrđeno je da mu je problem stvarao leptin, koji se naziva još 'hormonom gladi'. Njega proizvodi masno tkivo i onda kada njegov rad 'zakaže', osoba oseća veliku glad i stvara se višak kilograma, a telo teško sagoreva višak kalorija...

On je prvo bio podvrgnut odgovarajućoj hormonskoj terapiji, a pošto to nije baš davalo željene rezultate, rešio je da ukloni žlezdu koja ga luči, pa su mu kilogrami nestali k'o od šale", kaže naš izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Boki je zahvaljujući ovom tretmanu izgubio 60 kilograma, a budući da se "prepolovio" i u potpunosti promenio način odevanja po kojem je bio karakterističan, retko ko bi ga danas prepoznao.

PRVO OGLAŠAVANJE I POJAVLJIVANJE POSLE ODLUKE O RAZVODU: Evo šta je Nataša Bekvalac rekla o Ljubi

(Espreso.co.rs/Story.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.