Poznati pevač do juče je bio predmet sprdnje svih! Onda je izgubio 60 kg, sad ga niko ne prepoznaje! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instargam/boki13official

TRANSFORMERS!

Poznati pevač do juče je bio predmet sprdnje svih! Onda je izgubio 60 kg, sad ga niko ne prepoznaje! (FOTO)

Njegova rekordna kilaža, kako se spekulisalo, dosegla je blizu 130 kilograma, a budući da mu se prekomerna težina odrazila na zdravlje, on je otišao u London, gde je na specijalizovanoj, privatnoj klinici rešio svoje muke
Objavljeno: 14:29h

Više puta se pridržavao rigoroznih dijeta, ali posle brojnih hormonskih analiza utvrđeno je da mu je problem stvarao leptin.

Tada je bilo vreme da Bojan Jovanovski, makedonski pevač poznatiji pod umetničkim imenom Boki 13, više puta se pridržavao rigoroznih dijeta koje nisu bile potpuno delotvorne, te nije uspevao da svoju kilažu svede na željenu.

Višak kilograma u velikoj meri mu je ugrozio zdravstveno stanje, zbog čega je rešio da uzme stvar u svoje ruke i povede računa o svom zdravlju, ali i fizičkom izgledu.

Njegova rekordna kilaža, kako se spekulisalo, dosegla je blizu 130 kilograma, a budući da mu se prekomerna težina odrazila na zdravlje, on je otišao u London, gde je na specijalizovanoj, privatnoj klinici rešio svoje muke, tvrdi izvor.

Boki se raspitao kod prijatelja koji žive u inostranstvu i oni su mu predložili da se operiše na toj klinici u Londonu. Sve je to mnogo skupo, ali rezultati se brzo vide, zbog čega vredi dati nekoliko hiljada evra. Iako je u ovoj ideji video spas za svoje muke, dugo se premišljao jer se plašio.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.