DOSTA JE ĆUTALA! Žena Žike Jakšića šokirala javnost: Kakva sam JA ljubavnica...(FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ispričala sve što joj je na duši

DOSTA JE ĆUTALA! Žena Žike Jakšića šokirala javnost: Kakva sam JA ljubavnica...(FOTO)

Da je nekada sedma godina braka zaista kobna, ali i da kraj uvek označava neki novi životni početak, pokazao je primer nekadašnje pevačice Dajane Jakšić, koja je nedavno bila u centru pažnje javnosti zbog razvoda od dvadeset četiri godine starijeg estradnog producenta Žike Jakšića
Objavljeno: 12:21h

Kakva je Dajana kada nije ispred blica fotoaparata? Kakva je ćerka, prijateljica, ljubavnica?

- Na ovo pitanje bolje bi vam odgovorili moji roditelji i prijatelji, ali smatram da sam super ćerka, odan i veran prijatelj, a kao ljubavnica – pa sve zavisi od ljubavnika. Šalim se.

foto: Damir Dervišagić

Maštate li o velikoj ljubavi i verujete li da vas tek u životu čeka “ono pravo”?

- Sigurno je da svaka žena o tome mašta. Meni je prerano da uopšte razmišljam na tu temu, ali svakako priželjkujem lepe stvari i događaje u budućnosti.

Kakav bi vaš budući partner trebalo da ima odnos sa vašim detetom? Da li će vam to u budućnosti biti prioritet, dobar odnos vašeg budućeg partnera i sina?

- Ne postoji ništa što mi je važnije od mog sina. Kako do sada, tako i ubuduće, njegova sreća i osmeh najvažniji su u mom životu."

Pre godinu dana, na sinovljevom rođendanu, izjavili ste da ne planirate drugo dete. Kakav je vaš stav o tome danas? Da li biste ubudućnost Dušana ipak voleli da obradujete bratom ili sestrom, ako se poklope sve životne kockice?

- Naravno da želim još dece, to je najveće bogatstvo, nema lepšeg osećaja nego biti majka. Nadam se da će mi Bog biti naklonjen i da ću u budućnosti ostvariti tu želju.

Bonus video:

PRVO OGLAŠAVANJE I POJAVLJIVANJE POSLE ODLUKE O RAZVODU: Evo šta je Nataša Bekvalac rekla o Ljubi

(Espreso.co.rs/ Izvor: Story)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.