DOSTA JE ĆUTALA! Žena Žike Jakšića šokirala javnost: Kakva sam JA ljubavnica...(FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ispričala sve što joj je na duši

DOSTA JE ĆUTALA! Žena Žike Jakšića šokirala javnost: Kakva sam JA ljubavnica...(FOTO)

Da je nekada sedma godina braka zaista kobna, ali i da kraj uvek označava neki novi životni početak, pokazao je primer nekadašnje pevačice Dajane Jakšić, koja je nedavno bila u centru pažnje javnosti zbog razvoda od dvadeset četiri godine starijeg estradnog producenta Žike Jakšića
Objavljeno: 12:21h

Sa osmehom na licu i verom u sebe zakoračila je sa njihovim petogodišnjim sinom Dušanom u novo, još neizvesno poglavlje svog životnog putovanja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šta joj ono donosi, kakvu budućnost u poslu, bez podrške producenta “Grand” televizije, pokazaće novi angažman na televizijskoj stanici koju Dajana još pažljivo bira. Kada se dogovori o novom poslovnom izazovu finalizuju, dvadesetosmogodišnja Beograđanka vratiće se svom nekadašnjem poslu – voditeljstvu.

U saopštenju za javnost, koje je estradni bračni par objavio, saznali smo da je razvod sporazuman, od pojedinih medija – da je Žika raspoložen za novu vezu, a od Dajane – da će sa bivšim suprugom ostati u prijateljskim odnosima i da će se zajedno starati o sinu.

foto: Damir Dervišagić

Nakon što se sa Dušanom odselila iz porodične kuće koju je donedavno delila sa bivšim suprugom, Dajana otkriva, između ostalog, da razlika u godinama nikada ne može da stane na put pravoj ljubavi, da želi još dece, ali da se više neće udavati.

- Protekle dve nedelje protekle su mi u organizovanju rođendana mom sinu. S obzirom na to da je imao dosta zanimljivih rođendanskih želja, koje iziskuju mnogo vremena i strpljenja da bi bile ispunjene, nisam imala vremena da se mnogo bavim novinskim napisima - rekla je u svojoj ispovesti za "Story" .

U javnosti uvek imate prepoznatljivi široki osmeh. Jeste li i dalje pozitivni ili ne dozvoljavate da se vidi kada vam nije sve potaman?

- Nikada nisam osećala potrebu da se smejem ako mi nije do toga. Moj osmeh je odraz mog trenutnog raspoloženja.

Koliko je danas mladoj ženi potrebno hrabrosti da preseče nešto, da napravi krupan rez u životu i krene u nešto nepoznato i neizvesno? Da li je kod vas bilo straha od neizvesnosti?

foto: Damir Dervišagić

- Nije bilo neizvesnosti ni straha. Smatram da je mnogo lakše takve rezove i krupne poteze praviti u mladosti. Sve zavisi iz kog ugla sagledavate stvari, a ja sam po prirodi veliki borac. Sa velikim optimizmom i osmehom koračam u novo poglavlje života.

Budući da ste ostali u lepim odnosima sa bivšim sprugom, da li vas Žika podržava u nameri da počnete da radite kao voditelj?

- Naravno da me podržava, nema razloga da bude drugačije.

Imate li osećaj da javni posao može da bude “omča oko vrata” i na koji način?

- Nemam takav osećaj, uvek sam imala lepu saradnju sa medijima kada je to trebalo, nikada mi nije teško padalo bilo šta da vodim ili da zapevam. Kada je javni posao u pitanju, zaista nikada nisam imala loše iskustvo.

foto: Damir Dervišagić

Da li ćete vašu intimu ubuduće čuvati ili smatrate da javne ličnosti ne bi trebalo da kriju privatni život pošto su neminovno u centru pažnje?

- Kao i ranije, tako ću i ubuduće čuvati svoj intimni život, nisam pristalica stava da sve što mi se u životu dešava moram da plasiram u javnost. Sama reč intima dovoljno govori, neke stvari treba držati samo za sebe.

Koliko je Dušan vezan za vas, kako provodite zajedničko vreme, kakve su vam obaveze oko sina?

- Trudim se da kao majka u potpunosti budem prisutna u odrastanju svog deteta. Sin je jako vezan za mene, kao i ja za njega. To je posebna veza i emocija, i to sve majke znaju. To je ljubav koja ne može ni sa čim da se meri, ja živim i dišem za njega. Njegov osmeh je moja sreća. Veći deo vremena provodimo zajedno, idemo u bioskop, pozorište, posećujemo igraonice, luna-parkove.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.