ZALJUBIO SI SE U NAJVEĆU SRPSKU KU*VU! Evo zašto se razvode Nataša i Ljuba! Čovek koji ih je upoznao otkrio sve! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ultimatum?

ZALJUBIO SI SE U NAJVEĆU SRPSKU KU*VU! Evo zašto se razvode Nataša i Ljuba! Čovek koji ih je upoznao otkrio sve! (FOTO)

Njihovo prijateljstvo prekinuto je zbog pevačice koja je od Jovanovića zahtevala da bira između njih dvoje...
Objavljeno: 12:23h

Od okončanja njhovog prijateljstva prošlo je tri godine, pa Vlado nije imao mnogo toga da kaže o razvodu svog bivšeg prijatelja i pevačice.

- To nije ništa novo i neočekivano. Nisam razmišljao o njima uopšte, jer su mi nebitni, ali sam znao da će taj brak pući - rekao je Mandić.

Podsećanja radi, sličan scenario odigrao se i sa prvim suprugom Nataše Bekvalac Danilom Ikodinovićem, koji je pevačicu takođe upoznao preko Vlade Mandića. Pre 13 godina, kada su se Danilo i Nataša zavoleli, rukometaš i vaterpolista bili su najbolji drugovi. Nakon što su se pevačica i sportista venčali, ona je zahtevala od svog tadašnjeg supruga da prestane da se intezivno druži sa Mandićem, koji je, kad je čuo za to, rekao Dači da ne shvata zašto se on oženio Bekvalčevom, jer smatra da ona nije prava žena za njega, još manje mu je bilo jasno šta se dogodilo Ikodinoviću da posluša svoju dragu i prekine tek tako kontakt sa njim. Njih dvojica su se pomirili tek kada su vaterpolista i pevačica okončali brak.

foto: Dragana Udovičić

A, da li će epilog priče između zavađenih prijatelja biti isti kao u slučaju sa Ikodinovićem, pa će se Vlado i Ljuba pomiriti posle kraha braka sa Natašom, ostaje da se vidi...

(Espreso.co.rs / Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.