ZALJUBIO SI SE U NAJVEĆU SRPSKU KU*VU! Evo zašto se razvode Nataša i Ljuba! Čovek koji ih je upoznao otkrio sve! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ultimatum?

ZALJUBIO SI SE U NAJVEĆU SRPSKU KU*VU! Evo zašto se razvode Nataša i Ljuba! Čovek koji ih je upoznao otkrio sve! (FOTO)

Njihovo prijateljstvo prekinuto je zbog pevačice koja je od Jovanovića zahtevala da bira između njih dvoje...
Objavljeno: 12:23h

Pevačica Nataša Bekvalac i njen suprug, bivši rukometaš Ljuba Jovanović odlučili su da se raziđu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je naš izvor otkrio, Nataša je sa ćerkom Hanom otišla iz Srbije, dok je Ljuba izašao iz stana i smestio se u hotel.

Vođeni saznanjem stupili smo u konatakt i sa bivšim rukometašem i Ljubinim prijateljem Vladom Mandićem, koji je bio veoma blizak sa njim sve dok Jovanovića nije upoznao sa Bekvalčevom.

foto: Facebook/Natasa Bekvalac

Nedugo posle toga njih dvojica su se posvađali zbog pevačice, o kojoj Madić nije imao lepo mišljenje i koju je nazvao "najvećom ku*vom u Srbiji", zbog čega je Nataša, kako su mediji tada pisali, naterala Ljubu da bira između nje i prijatelja.

foto: Damir Dervišagić

- “Ti si pi*ka najveća! Ja ne mogu da verujem da si se zaljubio u najveću srpsku k*rvu. Varala te je sa kim je stigla. Sa Ćazimom, sa ovim, sa onim... Ti si pi*ka!”. Ovaj SMS pročitala je i Nataša, koja se mnogo iznervirala i besno je saopštila Ljubi: “Ili Vlada ili ja”. Čak je insistirala da na njene oči Jovanović, napiše poruku da je njihovo dugogodišnje prijateljstvo završeno i da je ovo poslednji put da je izvređao pevačicu. Naravno, Ljuba je poslao poruku po želji njegove drage - ispričao je tada izvor blizak Mandiću, i otkrio da se odmah sutradan Jovanović iselio iz zgrade koja je u vlasništvu njegovog druga.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.